Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

AEONIUM H 50 cm (Aeonium arboreum)

Cumpără Aeonium arboreum și decorează-ți locuința într-un stil original. Comandă plante suculente online cu livrare la domiciliu și vor ajunge la tine în maximum 48 de ore!mai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Plantă suculentă rezistentăFoarte ușor de îngrijitGhiveci din lut decorativ
101,92 lei 119,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod MAG-760
Denumire Aeonium arboreum
Inaltime (cm) 70
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Descriere

Cumpără Aeonium arboreum și decorează-ți locuința într-un stil original. Comandă plante suculente online cu livrare la domiciliu și vor ajunge la tine în maximum 48 de ore!

Aeonium arboreum este o plantă suculentă originară din Insulele Canare, cu frunze în formă de rozetă (verzi sau colorate) și flori de culoare galbenă. Rozetele sunt dispuse în vârful unor tulpini cilindrice, golașe. În condițiile din țara noastră, planta se cultivă doar în condiții de apartament și poate fi întreținută cu ușurință și de către un începător.

 

Întreținere Aeonium arboreum:

Necesar apă: Aeonium se udă regulat, săptămânal, din primăvară până în septembrie, când începeți să reduceți cantitatea de apă pentru ca planta să intre în repaus. Udați la 7-10 zile.

Necesar fertilizare: Începând cu lunile de primăvară administrați un îngrășământ specific, o dată pe lună până în luna septembrie.

Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă și colorarea  frunzelor așezați planta în locuri cu multă lumină. Suportă razele directe ale soarelui, iar insuficiența luminii îi provoacă subțierea tulpinilor și a frunzelor.

 Înmulțire: Plantele se înmulțesc prin butași sau prin semințe (la speciile care se ofilesc imediat după înflorire și produc semințe).

Boli și dăunători: Aeonium este sensibil la păduchii lânoși și țestoși, care se combat cu insecticide specifice. Pentru prevenirea lor, curățați plantele periodic.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

 

Produse similare