Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele de jad 'Minor' (Crassula ovata )

Crassula ovata sau Arborele de jar var. "Minor" este o plantă suculentă cu aspect arborescent asemănător bonsailor originară din Asia. Se deosebește de specia de bază prin dimensiunea redumai mult

Varietati

'Minor'

caracteristici
esentiale

Plantă suculentă rezistentă la secetăAspect plăcutPurifică aerul din încăpere
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-807
Denumire Crassula ovata
Inaltime (cm) 50-70
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Necesar lumina abundentă
Necesar apa moderat
Aspect arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere

Crassula ovata sau Arborele de jar var. "Minor" este o plantă suculentă cu aspect arborescent asemănător bonsailor originară din Asia. Se deosebește de specia de bază prin dimensiunea redusă a frunzelor. Florile apar destul de rar dacă este crescută în interior având formă de stea. Frunzele sunt verzi, rotunde și lucioase având marginile roșii. Această plantă are capacitatea de a diminua  cu 70% cantitatea de microbi existenți în aerul pe care îl respirăm.

Crassula ovata var. Minor, o găsești de vanzare online pe site-ul nostru la un preț avantajos. Comandă Crassula online și te vei bucura de un aer mai curat dar și de un decor elegant!

 

Îngrijire Crassula ovata var. minor:

Necesar apă: Crassula se udă abundent și rar având grijă să scurgeți surplusul de apă. Pământul lasă pământul să se usuce între două udări. De la jumatatea lui noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Necesar lumină:Crassula iubește lumina multă, însă razele puternice ale soarelui îi poate provoca arsuri pe frunze.

Necesar fertilizare: fertilizarea la Crassula se face din aprilie până în august când se administrează îngrășământ specific o dată la două săptămâni.

Transplantarea: Crassula se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Boli și dăunători: Planta putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii Crassulei sunt păduchii lânoși și țestoși.

Înmulțire: se înmulțește prin butași de frunze și prin semințe, un proces mai greu de realizat.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare