Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele umbrelă H 180 cm (SCHEFFLERA ARBORICOLA )

Cumpără arborele umbrelă online, pentru a te bucura de un decor tropical oferit de această plantă! Este originară din Polinezia și Indonezia, poate atinge în mediul natural înălțimai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Frunze lucioase, rezistenteTulpini lungi, rezistenteUșor de îngrijit
299,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-721
Denumire SCHEFFLERA ARBORICOLA
Inaltime (cm) 200
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 180.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Descriere

Cumpără arborele umbrelă online, pentru a te bucura de un decor tropical oferit de această plantă! Este originară din Polinezia și Indonezia, poate atinge în mediul natural înălțimi considerabile, însă în interior se oprește la aproximativ 2 m.

Întreținere Schefflera arboricola:

Necesar apă: Schefflera se udă în funcție de dimensiunea vasului. La plantele mici, se va administra apă o dată pe săptămână, iar la plantele mai mari, mai rar, respectiv la 10-15 zile, dearece un volum mai mare de pământ reține apa pentru mai mult timp. Planta nu suportă stagnarea apei în sol, în schimb, necesită pulverizări frecvente pe frunze.

Necesar fertilizare: Arborele umbrelă se fertilizează la interval de două săptămâni în perioada martie-septembrie, în rest, lunar.

Tăierea și transplantarea: Tăierea Schefflerei se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari și nu mai încape în locuință. Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă, amplasați planta într-un spațiu bine luminat și aerisit.

Înmulțire: Schefflera se înmulțește prin butași de vârf, care se pun la înrădăcinat într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit. Se pulverizează zilnic.

Boli și dăunători: Bolile Schefflerei sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atât excesul, cât și lipsa apei provoacă uscarea funzelor. Excesul apei provoacă brunificarea țesuturilor frunzei și tulpinii. Schefflera este puțin sensibilă la păduchii lânoși și țestoși. Pentru a evita contaminarea plantei, mențineși igiena fito-sanitară prin spălări lunare cu dușul pe frunzele plantei. În momentul apariției dăunătorului, acesta se va îndepărta cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă și alcool sanitar în proporții egale. Dacă este cazul, se va aplica și un insecticid specific.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare