Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Brad Abies Fraseri (Abies Fraseri)

Este varianta perfectă de pom de Crăciun datorită cromaticii diversificate, extrem de impresionantă, a dispunerii ordonate a crengilor, precum și a ținutei impozante. Abies Fraseri este un mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Aspect piramidal deosebitElegantFoarte ușor de întreținut
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-533
Denumire Abies Fraseri
Inaltime (cm) 170+
Tip Anuala
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 170.00 cm
Diametru: 30.00 cm
Descriere

Este varianta perfectă de pom de Crăciun datorită cromaticii diversificate, extrem de impresionantă, a dispunerii ordonate a crengilor, precum și a ținutei impozante. Abies Fraseri este un conifer veșnic verde, foarte rezistent la ger și secetă, precum și la poluare. Poate atinge înălțimi de până la 15 metri în decurs de câțiva zeci de ani. Foarte mulți ani a fost folosit ca și pom de Crăciun oficial al Casei Albe din Statele Unite ale Americii.   

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare