Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Brad de Craciun in nuante rosu – argintii (Juniperus chinensis H 40 cm)

Mirosul și culoarea verde a unui brad de Craciun impodobit dau farmec Sărbătorilor de iarnă. Cea mai eficientă opțiune pentru alegerea bradului o reprezintă un brad la ghiveci. Dacă spațiul dmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Brad elegant impodobitGloburi rosii si argintiiDecoreaza in orice incapere
64,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-843
Denumire Juniperus chinensis H 40 cm
Inaltime (cm) 100
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere

Mirosul și culoarea verde a unui brad de Craciun impodobit dau farmec Sărbătorilor de iarnă. Cea mai eficientă opțiune pentru alegerea bradului o reprezintă un brad la ghiveci. Dacă spațiul din locuința ta nu îți permite să amplasezi un brad mare atunci poți alege un conifer la ghiveci împodobit. Juniperus chinensis este un conifer compact, cu frunze de culoare verde glauc, ideal pentru a fi împodobit și amplasat într-o zonă a unei încăperi mai puțin spațioase. După ce iarna a trecut, acest conifer poate fi plantat în grădină și îți va oferi decor pe toată perioada anului.

Ofera un cadou cu suflet celor dragi si comanda un brad de Craciun impodobit cu livrare la domiciliul persoanelor la care te-ai gandit.

 

Îngrijire Juniperus chinensis:

Necesar apă:  se udă moderat, doar atunci când solul este uscat.

Necesar lumină și amplasare: Bradul impodobit se așează în lumină, dar ferită de razele puternice ale soarelui sau de  alta sursă de căldură. Preferă încăperile preponderent răcoroase.

 

Notă: Forma sau nuanța accesoriilor pot sa difere in functie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare