Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Brad impodobit cu mere aurii (Juniperus stricta H 40 cm)

Un brad de Craciun impodobit  oferă magie Sărbătorilor de iarnă. Cea mai eficientă opțiune pentru alegerea bradului o reprezintă un brad la ghiveci. Dacă spațiul din locuința ta este remai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Brad elegant impodobitMere aurii eleganteDimensiuni reduse, pentru spatii restranse
79,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-844
Denumire Juniperus stricta H 40 cm
Inaltime (cm) 100
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere

Un brad de Craciun impodobit  oferă magie Sărbătorilor de iarnă. Cea mai eficientă opțiune pentru alegerea bradului o reprezintă un brad la ghiveci. Dacă spațiul din locuința ta este redus și nu îți permite să amplasezi un brad mare atunci poți alege un conifer la ghiveci împodobit. Juniperus chinensis este un conifer compact, cu frunze de culoare verde glauc, ideal pentru a fi împodobit și amplasat într-o zonă a unei încăperi mai puțin spațioase. După ce iarna a trecut, acest conifer poate fi plantat în grădină și îți va oferi decor pe toată perioada anului.

 

Îngrijire Juniperus chinensis:

Necesar apă:  se udă moderat, doar atunci când solul este uscat.

Necesar lumină și amplasare: Bradul impodobit se așează în lumină, dar ferită de razele puternice ale soarelui sau de  alta sursă de căldură. Preferă încăperile preponderent răcoroase.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare