Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Cineraria (Senecio cineraria)

Senecio cineraria este o plantă originară din regiunea mediteraneeană cultivată în special pentru frunzișul ornamental, ce poate atinge înălțimea de aproximativ 40 cm. Frunzele au umai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Frunze catifelateNuante argintiiDecor impresionant
9,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-849
Denumire Senecio cineraria
Inaltime (cm) 30
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Culoare flori Alb-Galben
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere

Senecio cineraria este o plantă originară din regiunea mediteraneeană cultivată în special pentru frunzișul ornamental, ce poate atinge înălțimea de aproximativ 40 cm. Frunzele au un aspect crestat și sunt acoprite cu perișori fini, argintii care dau impresia că planta este acoperită de brumă. Florile sunt de culoare galbenă însă nu sunt atât de decorative pe cât frunzișul. Se poate cultiva atât îninterior dar și în grădină realizând contraste deosebite alături de alte plante. Colorează-ți locuința în nuanțe argintii cu planta Senecio! Poți comanda online planta Cineraria la cel mai mic pret, iar noi vă asigurăm livrarea ei la domiciliu!

 

Îngrijire Senecio cineraria

Tipul de sol: Preferă un sol nisipos bine drenat. Pentru menținerea umidității aplicați un strat de mulci la suparfața solului.

Necesar apă: Fiind originară din regiunea mediteraneeană, Senecio cineraria este foarte rezistentă la secetă. Lăsați solul să fie uscat între intervalele de udare.

Necesar lumină: Iubește lumina directă dar tolerează și umbra parțială. La umbră plantele își pierd culoarea.

Necesar fertilizare: Evitați să administrați îngrășăminte pe bază de azot deoarece frunzele își vor schimba culoarea în verde.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare