Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Floarea albinei (Gaura lindheimeri)

Floarea albinei sau Gaura lindheimeri  este o plantă perenă deosebit de frumoasă, originară din Mexic, ușor de crescut, cu o lungă perioadă de înflorire și flori colorate care atragmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Abundență floralăRezistentă la poluareFlori tot timpul verii
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-803
Denumire Gaura lindheimeri
Inaltime (cm) 55
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Roz
Perioada inflorire Iunie-August
Parfum Nu
Necesar lumina abundentă
Necesar apa abundentă
Aspect Tufa
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Descriere

Floarea albinei sau Gaura lindheimeri  este o plantă perenă deosebit de frumoasă, originară din Mexic, ușor de crescut, cu o lungă perioadă de înflorire și flori colorate care atrag fluturii și abinele.

Pe site-ul nostru găsiți planta Gaura de vanzare la un preț accesibil. Comanda online Floarea albinei și în cel mai scurt timp te vei putea bucura de o grădină frumos colorată.

 

Îngrijire Gaura:

Necesar lumină: plantați Gaura în plin soare (cel puțin 6 ore de soare pe zi) pentru a avea o perioadă de înflorire îndelungată.

Necesar apă: Floarea albinei este destul de rezistentă la secetă

Tipul de sol: Gaura se dezvoltă cel mai bine pe soluri nisipoase. Evitați plantarea Gaurei pe soluri care nu asigură o bună drenare a apei.

Necesar îngrășământ: Gaura prosperă pe soluri sărace și nu are nevoie de îngrășăminte suplimentare. Gunoiul de grajd poate fi util pentru o dezvoltare armoniosă a plantei.

Boli și dăunători: Gaura este imună la boli dar excesul de apă sau plantarea pe un sol umed poate duce la putrezirea rădăcinilor.

Plantarea: se face de regulă primăvara sau toama, dacă solul nu este înghețat. În cazul în care achiziționați planta în ghiveci, cu rădăcina bine dezvoltată în balotul de pământ, aveți posibilitatea să o plantați în orice perioadă a anului.

După încetarea perioadei de înflorire tăiați ușor arbustul pentru a înflori cu mai multă vigoare și pentru a avea o plantă compactă și mai puternică. Pe perioada iernii protejați planta de frig acoperind-o cu un strat de mulci.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare