Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Hortensia (Hydrangea macrophylla)

Comandă astăzi planta cu florile mari, spectaculoase, punctul de atracție al unei grădini de vis. Hydrangea impresionează prin cromatica inflorescențelor ce apar la sfârșitul verii, de lamai mult

Varietati

'Alpengluhen''Red Baron''Rosita''Snow Ball'

caracteristici
esentiale

Flori colorate, impresionanteAspect extraordinarIdeală pentru grădina de vis
59,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-552
Denumire Hydrangea macrophylla
Inaltime (cm) 80-100
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire August-Septembrie
Parfum Nu
Necesar lumina Umbra
Necesar apa Udare abundenta
Aspect Tufa
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 35.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Descriere

Comandă astăzi planta cu florile mari, spectaculoase, punctul de atracție al unei grădini de vis. Hydrangea impresionează prin cromatica inflorescențelor ce apar la sfârșitul verii, de la roz (obținute prin plantarea în sol alcalin) la albastru (obținute prin plantarea în sol acid), chiar și albe. Dezvoltarea sa este condiționată de 2 cerințe: răcoare și umezeală. Temperatura poate să scadă până la minimum 7-8 grade Celsius. Solul trebuie să fie bine drenat și aerisit, așadar locurile unde stagnează apa nu sunt propice dezvoltării. Pentru îndesirea și înflorirea garantată a plantei, este necesară tunderea plantei, dar nu mai târziu de luna august. Planta este rezistentă la boli și dăunători. Pe perioada iernii se recomandă acoperirea mugurilor de flori, în acest fel vă veți bucura de flori în anul următor. Se poate înmulți prin marcotaj și prin divizarea rădăcinilor. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare