Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Miniroze acoperitoare de sol (ROSA)

Miniroze sau Rosa Fairy sunt trandafiri acoperitori de sol care înfloresc începând cu luna iunie până în octombrie. Crește sub formă de tufișuri compacte cu frunze semai mult

Acest produs nu este momentan disponibi. Găsiți aici produse similare

caracteristici
esentiale

Parfum delicatVarietate comaticăUșor de cultivat
29,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod 1000000145847
Denumire ROSA
Inaltime (cm) 40-50
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Primavara-vara
Parfum Da
Necesar lumina In soare
Aspect Arbust
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Descriere

Miniroze sau Rosa Fairy sunt trandafiri acoperitori de sol care înfloresc începând cu luna iunie până în octombrie. Crește sub formă de tufișuri compacte cu frunze semi-lucioase, verzi iar florile au formă de buchet. Poate crește până la înălțimea de 50 centimetri fiind ideal pentru decorarea zidurilor, bordurilor sau chiar a balcoanelor dacă este plantat la ghiveci. Vegetează și se dezvoltă bine în marile orase. Dacă îți dorești să aduci mai multă culoare și parfum în grădina ta, la Flower time găsești Miniroze de vanzare la un preț avantajos! Poți comanda miniroze online și în cel mai scurt timpva ajunge în propria grădină.

Îngrijire Trandafiri pitici:

Tipul de sol: Trandafirii preferă solurile fertile, bogate în materie organică, reavene și bine drenate, dar tolerează și solurile lutoase, nisipoase sau argiloase.

Necesar lumină: Sunt plante iubitoare de lumină. O bună circulație a aerului va ajuta la o creștere sănătoasă, ajutând la prevenirea bolilor.

Necesar apă: Udarea se va face doar în cazul în care solul este foarte uscat. Primăvara trandafirii se vor uda o dată pe săptămână iar vara de aproximativ 3-4 ori pe lună. Excesul de umiditate va favoriza creșterea vegetativă în defavoarea înfloririi.

Plantarea: Se face în perioada de repaus vegetativ, toamna sau primăvara, când solul nu este înghețat și în aer sunt temperaturi de peste 5 grade Celsius. Se pot înmulți prin butași sau prin altoire.

Fertilizare: Un îngrășământ ideal pentru trandafiri este gunoiul de păsări. Aplicați aproximativ 100-150 g pentru fiecare tufă.

Boli și dăunători: Acești trandafiri sunt mai rezistenți la boli și la atacul dăunătorilor. Pentru a evita îmbolnăvirea plantei, îndepărtați frunzele bolnave de pe trandafir sau de pe solul din jurul lui. Făinarea apare pe părțile superioare ale frunzelor datorită diferențelor foarte mari detemperatură între zi și noapte. Frunzele afectate vor deveni roșiatice și se vor usca. Plantele afectatevor fi stropite cu substanțe chimice la un interval de 10 zile. Păduchii de plante sunt principalii dăunători ai trandafirilor. Temperaturile ridicate favorizeză apariția păduchilor. Pentru îndepărtarealor folosiți un jet puternic de apă sau aplicați un insecticid eficient.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare