Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Palmier Cycas (Cycas revoluta)

Plante care s-au păstrat neschimbate din vremuri primitive, speciile din genul Cycas sunt considerate "părinții" coniferelor. Întreţinere Cycas Necesar de apă: în timpul verii se udmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Plantă preistoricăDeosebit de rezistentăDecor exotic
149,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000077360
Denumire Cycas revoluta
Inaltime (cm) 100 cm
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Perioada inflorire -
Parfum Nu
Necesar lumina Lumina indirecta
Necesar apa Udare moderata
Aspect Palmier
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Descriere

Plante care s-au păstrat neschimbate din vremuri primitive, speciile din genul Cycas sunt considerate "părinții" coniferelor.

Întreţinere Cycas

Necesar de apă: în timpul verii se udă regulat și suportă bine temperaturi chiar și peste cea de 27 grade Celsius, dar ferită de soare. Toamna și iarna reduceți frecvența udării și mențineți o temperatură de 15-18 grade Celsius.

Necesar fertilizare: administrarea de îngrășământ se face mai rar, o dată la 6 săptămâni, excesul provocând o creștere prea rapidă, care duce la pierderea aspectului caracteristic. 

Necesar lumină: iubește mult lumina, dar nu și razele soarelui. Așadar, pentru a obține frunze intens colorate în verde, așezați planta în lumină bună, dar protejând-o de căldură solară excesivă.

Înmulțire: se poate înmulți pe toată durata anului folosind lăstarii bazali, pe care ii produce.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare