Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Peperomia obtusifolia (H 20 cm)

Genul Peperomia, originar din America, cuprinde o gamă variată de plante suculente și târâtoare, cultivate cu precădere pentru frunzele extrem de decorative, dar și pentru florile salmai mult

Varietati

Golden genuaBohemian bravour

caracteristici
esentiale

Plantă suculentă, rezistentăUşor de întreţinutPlantă de interior
21,17 lei 24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-757
Denumire H 20 cm
Inaltime (cm) 30
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 10.00 cm
Descriere

Genul Peperomia, originar din America, cuprinde o gamă variată de plante suculente și târâtoare, cultivate cu precădere pentru frunzele extrem de decorative, dar și pentru florile sale interesante, ieșite din comun.

Peperomia obtusibolia se poate amplasa chiar și în zone cu spațiu limitat, deoarece nu are nevoie de un areal mare pentru dezvoltare. De asemenea, Peperomia se întreține foarte ușor, fără a avea mari pretenții față de factorii de mediu.

Peperomia este una din plantele care se pretează la terarii, aranjamente cu suculete și alte tipuri de aranjamente cu plante. Secretul constă în a vă urma imaginația!

Plasând o comandă de Peperomia obtusifolia online, vă puteti bucura de ea în maximum 48 de ore, prin serviciul nostru de livrare plante perene de apartament la domiciliu!

 

Întreţinere Peperomia obtusifolia:

Necesar apă: Peperomia se udă moderat și rar având în vedere să scurgeți surplusul de apă. Pământul se lasă să se usuce între două udări. De la jumătatea lunii noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat.

Necesar lumină: Peperomia iubește lumina intensă, chiar și soarele direct. Preferă să fie amplasată în fereastră sau sub o sursă de iluminare artificială.

Necesar fertilizare: Fertilizarea plantelor suculente se face din aprilie până în august, când se administrează îngrășământ specific lunar.

Înmulțire: Planta se înmulțește prin butași de frunze și prin despărțirea tufelor.

Transplantarea: Peperomia se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Boli și dăunători: Peperomia putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii la care este sensibilă sunt păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare