Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time

Plante pentru stancarie

Căutare avansată

Plante cataratoare

Flori de gradina cataratoare

 

Plantele cataratoare dau un farmec aparte grădinii, ele fiind ideale pentru a realiza un gard viu sau pentru a decora orice perete sau spațiu banal din gradina. Aceste flori perene acoperă caracteristicile inestetice ale gardurilor și pereților, însă pot oferi și un decor splendid acoperind pergole, arce sau diferite forme de spalieri decorativi, realizând și o zonă umbrită pentru relaxare. Plantele cataratoare trebuie să ocupe un spațiu restrâns la suprafața solului și să îmbrace bine suportul, de aceea sunt ideale în spațiile restrânse și în gradinile mici. Florile cataratoare perene îți vor oferi decor de vis o perioadă îndelungată. Adesea acestea ocupă spațiul alocat în mod natural, agățându-se singure de suport, însă există și specii care trebuie să fie dirijate (cum ar fi Campsis).

Bucură-te de spațiul tău de relaxare și decorează-l în culori vesele, cu flori parfumate care să te învăluie de fiecare dată când petreci timp în preajma lor. Noi îți oferim soluția unui design surprinzător pentru o oază de relaxare. Pretenii tăi vor fi fascinați de minunea din gradina ta și mai ales de faptul că ai valorificat cel mai mic sau inestetic spațiu pentru a crea un decor de vis.

Îți oferim cele mai spectaculose plante cataratoare de vanzare la un pret avantajos. Plante cataratoare cu flori, vita de vie ornamentala, trandafiri cataratori sau iedera sunt câteva flori cataratoare perene pe care le vei găsi pe site-ul nostru, cu livrare la domiciliu. Indiferent pe care le vei alege aceste plante urcatoare te vor fascina și vor atrage toate privirile. Comandă plante cataratoare online şi livrarea lor se va face în 24-48 de ore în orice localitate din România!

Citește mai mult