Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Salvia rusească (Perovskia atriplicifolia)

Perovskia sau Salvia rusească este un arbust decorativ prin flori și frunze, originar din Rusia. Florile asemănătoare cu cele de Lavandă, apar din luna iunie până în luna septembrie mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Arbust de talie micăAspect plăcutDecorativ prin flori și frunze
39,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-824
Denumire Perovskia atriplicifolia
Inaltime (cm) 80
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Mov
Perioada inflorire iunie-septembrie
Parfum Nu
Necesar lumina abundentă
Necesar apa moderată
Aspect arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 50.00 cm
Diametru: 18.00 cm
Descriere

Perovskia sau Salvia rusească este un arbust decorativ prin flori și frunze, originar din Rusia. Florile asemănătoare cu cele de Lavandă, apar din luna iunie până în luna septembrie oferind un spectacol de culoare pe toată perioada verii. Poate ajunge la înălțimea de 40 centimetri fiind un arbust de talie mică. Salvia rusească este o atracție pentru albine pe toată perioada verii.

Pe site-ul nostru găsești Salvia rusească de vanzare la cel mai mic preț. Poți comanda online Salvia rusească și în cel mai scurt timp va ajunge în grădina ta.

 

Îngrijire Salvia ruseasca:

Tipul de sol: Solurile bine drenate sunt cele mai potrivite pentru Salvia rusescă. În momentul plantării încorporați în sol o cantitate de nisip pentu a asigura un drenaj bun al apei. 

Necesar lumină: Preferă locurile însorite dar și cele parțial umbrite. 

Necesar apă: În primul an de la plantare udați Perovskia regulat pentru a ajuta la stabilirea ei în sol. După ce rădăcinile s-au fixat această plantă este foarte rezistentă la secetă. 

Boli și dăunători: Nu prezintă probleme legate de insecte sau boli. 

Plantarea : Se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. În cazul în care achiziționați planta în ghiveci, cu rădăcina bine dezvoltată în balotul de pământ, aveți posibilitatea să o plantați în orice perioadă a anului.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare