Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Stevie - îndulcitor natural (Stevia rebaudiana)

Comandă plante online aromatice și medicinale! Ștevia este un îndulcitor bio, foarte sănătos pentru organismul uman, alternativa perfectă a zahărului pentru persoanele ce suferă de diabemai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Îndulcitor naturalAlternativa perfectă pentru diabeticiSe cultiva foarte ușor
19,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-617
Denumire Stevia rebaudiana
Inaltime (cm) 50
Tip Anuala
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Descriere

Comandă plante online aromatice și medicinale! Ștevia este un îndulcitor bio, foarte sănătos pentru organismul uman, alternativa perfectă a zahărului pentru persoanele ce suferă de diabet. Se pretează foarte bine unui sol bine drenat, fără prea multă umezeală, cu pH predominant 4-5. Suportă tăieri sau ciupiri din vârf, mai ales pentru dezvoltare rapidă și armonioasă și îndesire. Frunzele se ștevie se consumă în ceai, mărunțite sau în mod natural, direct culese din ghiveci. 

Beneficii pentru organism: stevia reglează presiunea arterială foarte eficient, stimulează foarte bine puterea mentală, împiedică apariția cariilor dentare, controlează pofta de mâncare excesivă și de dulciuri, reglează nivelul de zahăr din sânge.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare