Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Surfinia (Calibrachoa hybrida)

Surfinia este cea mai populară plantă cultivată pe balcoane, terase sau grădini. Popularitatea surfiniei se datoareză creşterii foarte rapide dar şi a faptului că înfloresc continuu din mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Creştere rapidăMultitudine de floriCultivare uşoară
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-783
Denumire Calibrachoa hybrida
Inaltime (cm) 30
Tip Anuala
Inflorescenta Da
Perioada inflorire mai-octombrie
Parfum Nu
Necesar lumina abundentă
Necesar apa abundentă
Aspect curgătoare
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Descriere

Surfinia este cea mai populară plantă cultivată pe balcoane, terase sau grădini. Popularitatea surfiniei se datoareză creşterii foarte rapide dar şi a faptului că înfloresc continuu din mai până în octombrie. Calibrachoa este cunoscută şi sub denumirea de „milioane de clopotedeoarece florile sunt mici şi au forma unor clopoţei.

Pe site-ul  nostru găsiți surfinia de vânzare la un preț modest. Comandă Surfinia online şi vor oferi balconului sau terasei tale un spectacol de culori.

 

Întreținere Surfinia:

Necesar apă: Pe timpul verii, udați moderat surfinia, având grijă să eliminați surplusul de apă care se strânge în tăviță, evitând astfel putrezirea rădăcinilor.

Temperatura: Pentru o dezvoltare armonioasă a plantei este necesară o temperatură optimă de aproximativ 20 de grade Celsius, iar pe timpul iernii, de 10 grade Celsius.

Solul: Calibrachoa preferă un sol afânat bine drenat, uşor acid, bogat în materie organică.

Necesar lumină: Pentru dezvoltarea şi înflorirea surfiniei, lumina are un rol foarte important, astfel că le puteti așeza în plin soare. În timpul iernii, puteti să păstrați plantele în locuri cu lumină multă și să administrați îngrășământ și apă regulat. În acest fel, veți avea flori și în această perioadă.

Îngrăşământ: Nu uitați de administrarea unui fertilizator în timpul verii pentru a favoriza înflorirea.

Înmulțirea surfiniei: Se poate face cel mai des prin butași, dar se poate face și prin semințe

Boli şi dăunători: Calibrachoa nu sunt plante sensibile la boli și dăunători, însă pot fi atacate de către musculițele albe pe perioada verii dacă seste asociată căldura cu umiditatea. De asemenea, frunzele pot fi afectate de cătrerugina-frunzelor şi putregaiuri. În cazul ruginii rupeţi şi ardeţi frunzele afectate.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare