Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Tuia globulară (Thuja occidentalis)

Tuia globulară (Thuja occidentalis Danica) este un conifer pitic încântător în formă de glob care  poate crește până la 80 de centimetri. Se poate cultiva în tomai mult

Varietati

'Danica'

caracteristici
esentiale

Formă globuloasăCultivare ușoarăFrunze persistente
39,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-828
Denumire Thuja occidentalis
Inaltime (cm) 80
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Parfum Nu
Necesar lumina abundentă
Necesar apa abundentă
Aspect globulos
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Descriere

Tuia globulară (Thuja occidentalis Danica) este un conifer pitic încântător în formă de glob care  poate crește până la 80 de centimetri. Se poate cultiva în toate tipurile de grădină inclusiv în grădinile stâncoase. Tuia glob crește foarte bine și la ghiveci decorând  terasele într-un mod inedit. Frunzele sunt solzoase, verzi luminoase, care rezistă și pe perioada iernii.

Dacă ești în căutarea unui conifer de dimensiuni mici și cu o formă aparte, Tuia globulară este soluția perfectă penru tine. Noi îți oferim Tuia globulara de vanzare la cel mai mic pret. Mai mult decât atât, poți comanda Tuia glob online și noi ne vom ocupa de livrarea ei la domiciliu în cel mai scurt timp!

 

Îngrijire Tuia globulară:

Necesar apă: Udați periodic pentru o plantă sănătoasă și viguroasă. Este rezistentă la secetă însă nu pentru o lungă perioadă de timp. 

Tipul de sol: Coniferele se dezvoltă pe orice sol bine drenat dacă nu este prea uscat. În zonele cu temperaturi mai scăzute se recoamndă aplicarea unui start de mulci în jurul coniferului pentru a-l proteja de îngheț. 

Fertilizare: Primăvara este momentul în care coniferele necesită o fertilizare cu un conținut mai ridicat de azot, cu eliberare lentă. 

Necesar lumină: Se dezvoltă foarte bine în plin soare sau umbră parțială.

Boli și dăunători: Nu există probleme grave legate de boli și dăunători.

Plantare: Coniferele la ghiveci se pot planta în orice perioadă a anului cu excepția ca pământul să nu fie înghețat.

Înmulțire: Thuja occidentalis se înmulțește prin butași sau prin semințe (conuri) care se recoltează în luna septembrie.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare