Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

vezi alt produs

Aloe Vera XL (Aloe vera H 55 cm)

Comanda Aloe Vera, o planata medicinala suculenta. Frunzele sunt groase și cărnoase având o culoare predominant verde, unele specii având și pete de alb. Crește între 60 și 100 mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

planta medicinalafrunze carnoaseintretinere facila
Adaugă la favorite
129,90 lei   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1168
Denumire Aloe vera H 55 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Rozeta
Dimensiuni livrare Inaltime: 55.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 60
Descriere

Comanda Aloe Vera, o planata medicinala suculenta. Frunzele sunt groase și cărnoase având o culoare predominant verde, unele specii având și pete de alb. Crește între 60 și 100 de cm înălțime.

Aloe (Aloe vera) este o plantă ușor de crescut, iubitoare de lumină puternică, responsabilă de absorbția substanțelor chimice din aerul locuinței precum formaldehidă și benzen, ce provin din folosirea detergenților și a vopselelor. Pe lângă aceste aspecte, aloe a fost declarată „planta imortalității”, deoarece este folosită în scop terapeutic de peste 6000 de ani.

Cumpara acum planta Aloe Vera online cu livrare la domiciliu oriunde in Romania si va ajunge la tine in cel mai scurt timp!

Ingrijire Aloe vera


Necesar apă: pământul trebuie să fie un mix de pământ de cactus cu pământ negru. Se recomandă ca ghiveciul să aibă găuri în el și tăvită de apă. Trebuie evitată putrezirea rădăcinilor, deci în tăviță se recomandă să nu rămâna apă. Udarea se face o dată sau de două ori pe săptămână, în timpul verii se recomandă ca solul să fie lăsat să se usuce de tot între udări.

Necesar lumină: iubește lumina și o puteți așeza chiar și în razele directe ale soarelui.

Înmulțire: planta se înmulțește prin puii produsi de planta matură, ajunși la înălțimea de 5-8 cm sau mai mari. În același timp, se pot înmulți prin semințe.

Utilizare medicinală:

-din planta de aloe se prepară diverse geluri, creme, loțiuni, siropuri, care se folosesc in tratarea  unui număr mare de afecțiuni cum ar fi arsuri, diferite leziuni, dureri articulare, dureri reumatismale, îngrijirea tenului ( uz extern), constipație, indigestii, ulcer, anorexie, gripă, dureri de cap, dureri de dinți, angină, sclerozî, astenie, alcoolism ( uz intern).

 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare