Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.

Amenajari spatii verzi

 

O grădină perfectă pornește de la o amenajare executată de profesioniști. Inginerii peisagiști de la Flower Time amenajeză grădini exclusiviste în diferite stiluri. Dacă îți dorești o grădină cu flori în stil rustic, o stâncărie, o grădină amenajată în stil japonez, sau in stil modern, contactează reprezentantul nostru din cadrul Departamentului de Amenajări grădini și spații verzi.

 

Ing. Andrei Mărincean

andrei@magnolia.ro

0745-570020

 

Daca detineti un spatiu si doriti sa il transformati intr-un colt unic de relaxare, o oaza de incarcare a bateriilor, Flowertime va ofera solutia ideala, venind in intampinarea dumneavoastra cu urmatoarele servicii:

 

Vizitati galeria foto pentru a vedea o parte dintre proiectele echipei de amenajare spatii verzi. Orice idee poate fi pusa in practica!

Pentru a planifica detaliile in cel mai amanuntit mod posibil, va puteti adresa cu incredere la numarul de telefon afisat si veti beneficia de ajutor din partea unui specialist in amenajarea spatiilor verzi.