Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele banilor H 80 cm (PACHIRA AQUATICA )

Pachira aquatica este un copac veșnic verde, originar din America Centrală și nordul Americii de Sud. În natură ajunge la înălțimi de până la 20 metri. Crescut în gmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Arborele care aduce norocFoliaj delicatTulpină împletită elegantă
89,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-699
Denumire PACHIRA AQUATICA
Tip Perena
Necesar lumina abundenta, dar nu soare direct
Necesar apa moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 75.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 200 - 250
Descriere

Pachira aquatica este un copac veșnic verde, originar din America Centrală și nordul Americii de Sud. În natură ajunge la înălțimi de până la 20 metri. Crescut în ghivece nu atinge înălțimi impresionante, rămânând un copăcel. Comandă arborele banilor online, o plantă foarte apreciată în feng-shui, având, după cum îi spune şi numele, o contribuţie în bunăstarea familiei.  Întreţinere : Necesar apă: vara, arborele banilor se udă regulat, evitând excesul de apă, iar în timpul iernii se reduce cantitatea de apă. Necesar fertilizare: în perioada verii se administrează un îngrășământ. Necesar lumină : preferă lumina indirectă, razele soarelui îi provoacă arsuri ale frunzelor. Feriți planta de curenții de aer atât vara, cât și iarna. Înmulțire: prin butași sau semințe. Când apar noi lăstari pe tulpină, îndepărtați-i cu grijă și transplantați-i în pământ.   Notă: vasul decorativ nu este inclus în preţ. La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare