Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele de cafea (COFFEA ARABICA)

Coffea arabica cunoscut sub denuirea populara de arborele de cafea este originar din Etiopia. Arborele de cafea poate fi cadoul potrivit pentru o persoana care iubeste cafeaua. Arborelemai mult

Varietati

H 25 cm

caracteristici
esentiale

Flori intens parfumateCultivare facilăFrunze elegante, impresionante
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000112092
Denumire COFFEA ARABICA
Tip Perena
Parfum Da
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare regulata
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150-180
Descriere

Coffea arabica cunoscut sub denuirea populara de arborele de cafea este originar din Etiopia. Arborele de cafea poate fi cadoul potrivit pentru o persoana care iubeste cafeaua. Arborele de cafea este acum răspândit pe tot mapamondul și este tot mai des întâlnit în casele noastre, unde este cultivat pentru frunzele sale decorative. Înflorește în mijlocul verii, florile sunt albe și intens parfumate. Cultivată în interior, planta face rar fructe. La Flower time găsești arborele de cafea de vanzare sau poți comanda online iar noi ne vom ocupa de livrarea la domiciliu. Comandă arborele de cafea online şi oferă-l cuiva drag  sau înfrumuseţează-ţi propria locuinţă!

Îngrijire arborele de cafea:

Necesar apă: udați planta regulat pe timpul verii (evitați ca apa să stagneze). Toamna și iarna reduceți cantitatea de apă și asigurați o temperatură de aproximativ 18 grade Celsius și nu mai mică de 13 grade Celsius.

Necesar fertilizare: administrați îngrășământ în fiecare saptămână, dacă planta este adultă și  stropiți-o cu apă pe frunze.

Necesar lumină: așezați planta într-un loc luminos, dar ferită de acțiunea directă a razelor de soare, care îi pot cauza arsuri ale frunzelor.

Înmulțire: se poate înmulți  prin semințe, care se planteaza în martie, sau prin butași, obținuți din lăstarii prelevați la începutul verii.

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Ghiveciul decorativ nu este inclus in pret.

Produse similare