Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele de stafide - Amelanchier (Amelanchier lamarckii)

Originar din zonele cu climă temperată din emisfera nordică, este un arbore destul de redus ca dimensiuni, ajungând la înălțimea maximă de 4 m și cu un coronament de 4-6 m diametru.mai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Cascadă albă cu floriArbore umbrelăPomul de stafide
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000190366
Denumire Amelanchier lamarckii
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Aprilie-Mai
Necesar lumina In soare
Aspect Arbore
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
REZISTENTA LA SECETA SI GER Toleranta moderata
Dimensiuni livrare Inaltime: 60.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 300-400
Descriere

Originar din zonele cu climă temperată din emisfera nordică, este un arbore destul de redus ca dimensiuni, ajungând la înălțimea maximă de 4 m și cu un coronament de 4-6 m diametru. Are un aspect „stufos", iar la maturitate arată ca o adevărată umbrelă.  Fructele au aroma afinelor, iar uscate aduc cu stafidele, de aici și denumirea populară de "pomul cu stafide". Se poate cultiva fără prea mare dificultate, iar fructele sunt bogate în vitamina C, fier, cupru și magneziu, fiind cunoscute pentru efectul hipotensiv, antiinflamator și antisclerotic. Totodată, este un foarte bun remediu împotriva insomniei. Tundeți arbustul și se va îndesi, iar aspectul tufos îl face foarte indicat pentru garduri vii înalte.

Pentru aspectul estetic sau pentru fructele sale deosebite, comandă arborele de stafide şi el va ajunge la domiciliul tău prin serviciul nostru de livrare plante. 

 

Notă:  La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare