Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Arborele Dragon - Dracena (Dracaena fragrans )

  Dracaena "Golden Coast", dracena descoperita si selectata din 200 de specii de catre un inventator in anul 1987.   Arborele dragon este de un verde atragator, cu frunze lungi, de unmai mult

Varietati

'Golden Coast'

caracteristici
esentiale

Frunze elegante, variegatePlante rezistenteIntretinere usoara
Adaugă la favorite
25,42 lei 29,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-1521
Denumire Dracaena fragrans
Tip Perena
Necesar lumina Lumina si semiumbra
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 45.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 120
Descriere

 

Dracaena "Golden Coast", dracena descoperita si selectata din 200 de specii de catre un inventator in anul 1987.  

Arborele dragon este de un verde atragator, cu frunze lungi, de un verde stralucitor si cu margini aurii. Frunzisul uimitor si variegat la Dracaena fragrans "Golden Coast" face ca aceasta planta uimitoare sa fie perfecta pentru casa ta.

La Flower time gasesti Arborele dragon - Dracena la cel mai mic pret iar daca nu ai posibilitatea sa treci pe la noi, atunci poti comanda Dracaena online.  Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, dracena va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Originara din Africa tropicala si din insulele Canare, Dracaena este adesea confundata cu speciile genului Cordyline, cu care se aseamana, dar au modalitati de ingrijire diferite si trebuie evitate erorile. 

 

Arborele dragon îngrijire:

Necesar apa: La udarea arborelui dragon trebuie avut in vedere ca intre doua udari pamantul sa se usuce in profunzime, altfel radacinile vor putrezi, tulpina se va inmuia, iar frunzele se vor ingalbeni. Dracena se uda cu o cantitate moderata de apa, fara sa se imbibe tot pamantul. In schimb, Dracena  trebuie pulverizata pe frunze zilnic, sau cat mai des posibil deoarece aerul uscat din locuinte ii provoaca uscarea si brunificarea varfurilor frunzelor. In perioada iernii frecventa udarilor se reduce la jumatate, continuand doar cu pulverizarea.

Necesar fertilizare:  se fertilizeaza o data la doua saptamani, de primavara pana toamna, cu un ingrasamant specific pentru plante decoartive prin frunze, iar iarna, lunar.

Necesar lumina: Dracaena prefera sa fie amplasata in locuri luminoase, ferita de razele directe ale soarelui care ii pot provoca arsuri pe frunze. Planta se dezvolta bine si in zone umbrite.

Taierea si transplantarea: Taierea dracenei golden coast se face primavara, atunci cand aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Dracaena prefera sa fie transplantata primavara, la doi ani.

Inmultire: Dracaena golden coast se inmulteste prin butasi din varful tulpinii care se pun la inradacinat intr-un substrat bine drenat, format din turba, nisip si perlit.

Boli si daunatori: Bolile dracenei golden coast sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atat excesul, cat si lipsa apei provoaca uscarea funzelor.

Dracaena golden coast este sensibila la paduchii lanosi si testosi. Pentru a evita contaminarea plantei, mentineti igiena fito-sanitara prin spalari lunare cu dusul pe frunzele plantei. In momentul aparitiei daunatorului, acesta se va indeparta cu o laveta imbibata intr-o solutie de apa si alcool sanitar in proportii egale. Daca este cazul, se va aplica si un insecticid specific.

 

Nota: Ghiveciul decorativ nu este inclus in pret.

La calcularea inaltimii produsului se ia în considerare si ghiveciul plantei.


Produse similare