Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Arborele umbrelă cu tulpina împletită (SCHEFFLERA ARBORICOLA H 70 cm)

Cumpără arborele umbrelă online, pentru a te bucura de un decor tropical oferit de aaceastă plantă! Este originară din Polinezia și Indonezia, poate atinge în mediul natural înălțmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Tulpina elegant împletităFrunze decorative Ușor de îngrijit
119,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-700
Denumire SCHEFFLERA ARBORICOLA H 70 cm
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa moderată
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 70.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 200 - 250
Descriere

Cumpără arborele umbrelă online, pentru a te bucura de un decor tropical oferit de aaceastă plantă! Este originară din Polinezia și Indonezia, poate atinge în mediul natural înălțimi considerabile, însă în interior se oprește la aproximativ 2 metri.

 

Întreținere arborele umbrelă:

Necesar apă: Arborele umbrelă se udă în funcție de mărimea vasului. La plantele mici, se administrează apă o dată pe săptămână, iar la plantele mai mari, mai rar, respectiv la 10-15 zile, dearece un volum mai mare de pământ menține apa pentru mai mult timp. Planta nu suportă stagnarea apei în sol, în schimb, are nevoie de pulverizări frecvente pe frunze.

Necesar fertilizare: Planta se fertilizează la două săptămâni în perioada martie-septembrie, iar în rest, lunar.

Necesar lumină: Pentru o dezvoltare armonioasă, amplasați Schefflera într-un spațiu bine luminat și aerisit.

Tăierea și transplantarea: Tăierea se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari și nu mai încape în locuință. Planta preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Înmulțire: Se înmulțește prin butași de vârf, care se pun la înrădăcinat într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit. Se pulverizează zilnic.

Boli și dăunători: Bolile Schefflerei sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atât excesul, cât și lipsa apei provoacă uscarea funzelor. Excesul apei provoacă brunificarea țesuturilor frunzei și tulpinii.

Schefflera este puțin sensibilă la păduchii lânoși și țestoși. Pentru a evita contaminarea plantei, mențineși igiena fito-sanitară prin spălări lunare cu dușul pe frunzele plantei. În momentul apariției dăunătorului, acesta se va îndepărta cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă și alcool sanitar în proporții egale. Dacă este cazul, se va aplica și un insecticid specific.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare