Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Astilbe (Astilbe chinensis)

Astilbe este o plantă perenă originară din China şi Japonia. Astilbe are o floare foarte interesantă datorită inflorescenţelor mari şi frumoase care se aseamănă cu penajul fin al păsărilormai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Rezistenţă la boliCulori pastelateNu necesită multă îngrijire
44,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-789
Denumire Astilbe chinensis
Inaltime (cm) 90
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire iunie-septembrie
Parfum Nu
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 15.00 cm
Descriere

Astilbe este o plantă perenă originară din China şi Japonia. Astilbe are o floare foarte interesantă datorită inflorescenţelor mari şi frumoase care se aseamănă cu penajul fin al păsărilor exotice. Coloritul inflorescenţelor poate fi alb, mov, roz, roşu sau violet. În momentul înfloririi planta are o înălţime cuprinsă între 40 şi 90 cm. Înfloreşte din luna mai şi până în august.

Comandă planta Astilbe online pentru a realiza din locurile umbrite sau umede din grădina ta un decor superb.

 

Întreținere Astilbe:

Cerinţe faţă de sol: Astilbe este o plantă exigentă faţă de sol. Se dezvolă foarte bine pe soluri acide, bogate în humus. Nu se dezvoltă pe soluri calcaroase.

Necesar lumină: Suportă soarele direct dar numai dacă solul este umed şi bogat în turbă sau pământ de frunze. Îi place semiumbra, florile fiind mai frumoase şi au o durată mai lungă de viaţă. Florire apărute în plin soare îşi pierd strălucirea.

Necesar apă: Udaţi regulat dacă nu sunt precipitaţii. Nu uitaţi că planta are nevoie de un teren umed continuu. Udarea trebuie să se faca seara.

Necesar îngrăşăminte: Pentru o bună dezvoltare aplicaţi un îngrăşământ organic primăvara. În fiecare primăvară se va mulci pământul în jurul plantei pentru a reţine umidiatea şi a controla buruienile.

Împotriva gerurilor puternice se va proteja planta prin acoperirea cu frunze uscate, turbă şi ramuri de brad.

Boli şi dăunători: Foarte rar, Astilbe poate avea probleme cu bolile sau dăunătorii. Dacă totuşi apar trataţi-le cu insecticide şi fungicide organice sau chimice.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

În acest moment planta nu este înforită.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.