Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Astilbe H 15 cm (ASTILBE CHINENSIS)

Comanda Astilbe, o planta cu flori deosebite, ce te va incanta! La noi gasesti astilbe de vanzare la un pret avantajos, cu livrare la domiciliu!   Astilbe are o floare foarte interesantmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

culori pastelatedecor elegantrezistenta la boli
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-957
Denumire ASTILBE CHINENSIS
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 11.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 90
Descriere

Comanda Astilbe, o planta cu flori deosebite, ce te va incanta! La noi gasesti astilbe de vanzare la un pret avantajos, cu livrare la domiciliu!

 

Astilbe are o floare foarte interesantă datorită inflorescenţelor mari şi frumoase care se aseamănă cu penajul fin al păsărilor exotice. Coloritul inflorescenţelor la Astilbe poate fi alb, mov, roz, roşu sau violet. În momentul înfloririi planta are o înălţime cuprinsă între 40 şi 90 cm. Înfloreşte din luna mai şi până în august.

Comandă planta Astilbe online pentru a realiza din locurile umbrite sau umede din grădina ta un decor superb.

 

Întreținere Astilbe:

Cerinţe faţă de sol: Astilbe este o plantă exigentă faţă de sol. Se dezvolă foarte bine pe soluri acide, bogate în humus. Nu se dezvoltă pe soluri calcaroase.

Necesar lumină: Suportă soarele direct dar numai dacă solul este umed şi bogat în turbă sau pământ de frunze. Îi place semiumbra, florile fiind mai frumoase şi au o durată mai lungă de viaţă. Florire apărute în plin soare îşi pierd strălucirea.

Necesar apă: Udaţi regulat dacă nu sunt precipitaţii. Nu uitaţi că planta are nevoie de un teren umed continuu. Udarea trebuie să se faca seara.

Necesar îngrăşăminte: Pentru o bună dezvoltare aplicaţi un îngrăşământ organic primăvara. În fiecare primăvară se va mulci pământul în jurul plantei pentru a reţine umidiatea şi a controla buruienile.

Împotriva gerurilor puternice se va proteja planta prin acoperirea cu frunze uscate, turbă şi ramuri de brad.

Boli şi dăunători: Foarte rar, Astilbe poate avea probleme cu bolile sau dăunătorii. Dacă totuşi apar trataţi-le cu insecticide şi fungicide organice sau chimice.

 

Notă: Pretul este per bucata.

În acest moment planta nu este înforită.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare