Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Bonsai Carmona (Bonsai cu flori)

Varietati

caracteristici esentiale

bonsai cu floriintretinere facilaaspect delicat
136,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda bonsai Carmona microplylla si vei avea in scurt timp acasa sau la birou un bonsai cu fori de dimensiuni mici care iti va aduce un plus de energie pozitiva.

Întreținere bonsai Carmona:

Necesar apă: Bonsaii se udă des, chiar zilnic în perioadele toride ale verii, deoarece volumul de sol este mic, iar apa se va evapora foarte repede. Este important ca între două udări substratul să se usuce pentru a evita putrezirea rădăcinilor. Tehnica udării bonsailor este diferită de a celorlalte plante deoarece ghiveciul trebuie scufundat într-un vas cu apă timp de câteva minute până cănd ies toate bulele de aer, semn că pământul este bine îmbibat cu apăFrunzele bonsailor trebuie pulverizate zilnic cu apă pentru a fi curățate de praf și pentru a le asigura gradul optim de hidratare.

 Necesar lumină: așezați bonsaiul  într-un loc luminos, în interior, sau chiar afară, în perioada verii, însă ferit desoare, dacă arborele din care a fost creat este plantă de exterior.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor trebuie să se facă la interval de două săptămâni. În apa de udat se va pune o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

Tăierea și transplantareaScopul tăierilor la bonsaiul este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiuluise face o dată la 2-3 ani, folosindu-se pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători:Bonsaiul este sensibil la paianjenul roșu și păduchele lânos. Preventiv, spălați frunzele plantei lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

Comandă bonsai online şi oferă un cadou elegant, plin de semnificație, potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi! Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, bonsaiul va ajunge oriunde dorești!

 

Notă: Forma bonsaiului și a vasului poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1117
Denumire Bonsai cu flori
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Tot anul
Necesar lumina abundenta
Aspect bila pe trunchi, pomisor
Dimensiuni livrare Inaltime: 20.00 cm
Diametru: 21.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00