Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
vezi alt produs

Bonsai de interior cu piatra (Bonsai mix)

Comanda un bonsai de interior cu piatra ornamentala online şi oferă un cadou elegant, plin de semnificație, potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Bonsai de interiormai mult

Varietati

Carmona

caracteristici
esentiale

Bonsai de interiorIntretinere facilaFoarte decorativ
Adaugă la favorite
169,92 lei 199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
 • Oriunde in
  Romania, in 2-4 zile lucratoare
 • Livrare din stoc
  existent, de peste
  2000 produse
 • Ambalaj
  protector,
  rezistent
 • Consultanta
  personalizata
  de la specialisti
 • Ghid de
  ingrijire
  cadou
 • Imagini
  autentice
 • Oferte
  personalizate
 • Newslettere
  periodice

Informatii produs

Cod MAG-981
Denumire Bonsai mix
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 35.00 cm
Diametru: 21.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30-40
Descriere

Comanda un bonsai de interior cu piatra ornamentala online şi oferă un cadou elegant, plin de semnificație, potrivit atât pentru femei, cât şi pentru bărbaţi. Bonsai de interior, de vanzare la cel mai avantajos pret. 

Necesar apă: Bonsaii se udă des, chiar zilnic în perioadele toride ale verii, deoarece volumul de sol este mic, iar apa se va evapora foarte repede. Este important ca între două udări substratul să se usuce pentru a evita putrezirea rădăcinilor. Tehnica udării bonsailor este diferită de a celorlalte plante deoarece ghiveciul trebuie scufundat într-un vas cu apă timp de câteva minute până cănd ies toate bulele de aer, semn că pământul este bine îmbibat cu apăFrunzele bonsailor trebuie pulverizate zilnic cu apă pentru a fi curățate de praf și pentru a le asigura gradul optim de hidratare.

 Necesar lumină: așezați bonsaiul într-un loc luminos, în interior, sau chiar afară, în perioada verii, însă ferit desoare, dacă arborele din care a fost creat este plantă de exterior.

Necesar fertilizare: Fertilizarea bonsailor trebuie să se facă la interval de două săptămâni. În apa de udat se va pune o cantitate recomandată de îngrășământ pentru bonsai.

 Tăierea și transplantareaScopul tăierilor la bonsaiul este menținerea formei acestora. Ramurile și creșteriloe noi, inestetice, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea bonsaiuluise face o dată la 2-3 ani, folosindu-se pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători:Bonsaiul este sensibil la paianjenul roșu și păduchele lânos. Preventiv, spălați frunzele plantei lunar, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcţie de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare