Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Bonsai Ficus microcarpa Ginseng (H 40 cm)

caracteristici esentiale

Conferă eleganță încăperiiEste ușor de întreținutFrunze lucioase, rezistente
230,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Ficus Ginseng este originar din Malaezia, Taiwan și sud-estul Asiei.

Genul Ficus este una dintre cele mai ușor de întreținut specii din categoria bonsai și poate fi cultivată chiar și de un începător.

Ficusul Ginseng trăiește pe toate continentele și este foarte apreciat ca bonsai de interior.

Necesar apăUdarea Ficusului microcarpa Ginseng se face la interval de 7-10 zile,moderat lăsând solulsă se usuce bine între două udări. Nu este recomandată scufundarea vasului ca și la majoritatea bonsailor, deoarece excesul de apă poate provoca putrezirea rădăcinii. Pulverizați frunzele cât mai des posibil. Evitați stagnarea apei în masca ghiveciului.

Necesar luminăFicus microcarpa ginseng preferă locuri cu lumină multă, dar indirectă. Vara poate fi ținut afară, dar ferit de razele soarelui.

Necesar fertilizare: Fertilizarea Ficusului microcarpa gineng trebuie să se facă la interval de două – trei săptămâni în perioada martie-septembrie, iar în rest o dată pe lună. În apa de udat se va adăuga îngrășământ pentru bonsai în cantitatea recomandată pe eticheta acestuia.

Tăierea și transplantarea: Scopul tăierilor la Ficus microcarpa ginseng este menținerea formei acestuia. Ramurile și în special creșteriloe noi, neuniforme, se taie deasupra unei frunze de unde se dorește a se forma o nouă creștere. Transplantarea are loc o dată la 2-3 ani, se folosește pământ special pentru bonsai și tot acum se scurtează și rădăcinile astfel încât să îl puteți replanta în același ghiveci sau în unul de dimensiuni asemănătoare.

Dăunători: Ficus microcarpa ginseng este sensibil la paianjenii roșii și la păduchii de frunze (lânoși și țestoși). Preventiv, spălați frunzele plantei cu dușul, iar în momentul apariției dăunătorului faceți un tratament fito-sanitar cu insecticid/ acaricid specific.

ÎnmulțireÎnmulțirea Ficusului microcarpa ginseng se face prin butași recoltați primăvara sau prin marcotaj aerian, însă conducerea sub formă contorsionată se realizează greu și în timp îndelungat.

Atenție la prezența animalelor de companie în preajma ficusului microcarpa ginseng deoarece acesta poate fi toxic dacă este ingerat!

Comandă Ficus microcarpa ginseng online pentru a-ți mări colecția de plante sau pentru a face un cadou minunat cuiva drag! Datorită serviciului nostru de livrare plante la domiciliu Ficusul microcarpa ginseng va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

 

Notă: Forma și culoarea vasului poate să difere în funcție de disponibilitatea pe stoc.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Informatii produs

Cod MAG-686
Denumire H 40 cm
Tip Perena
Necesar lumina multa dar indirecta
Necesar apa se udă moderat
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 20.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180.00