Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 30 mai vor fi expediate începând de marți, 6 iunie. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Produse

Căutare avansată

Filtre

Bonsai

Bonsai de interior

 

Îți dorești o plantă deosebită, cu care să impresionezi cu ușurință? Comanda bonsai online şi bucură-te de aspectul său unic! Pe site-ul nostru găsiți bonsai de vanzare de diferite dimensiuni şi diferite specii de bonsai la un pret convenabil. Bonsai de interior cu frunze persistente sau cu frunze căzătoare, bonsai ficus, bonsai carmona, bonsai conifer și alte varietăți de bonsai la ghiveci sunt disponibile pe site-ul nostru. Alege stilul de bonsai preferat, plasează comanda online şi, prin serviciul nostru de livrare bonsai la domiciliu, planta va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Bonsaiul este o reproducere în miniatură a formelor arborilor. Acest tip de artă își are originea în China și Japonia.  Pentru a sculpta un bonsai nu există reguli specifice deoarece fiecare specie are propriile cerințe însă ai nevoie de multă răbdare și ingeniozitate.

Pentru a-i menține dimensiunile în miniatură trebuie controlate cu grijă condițiile de creștere și îngrijire ale bonsaiului. Orice ramură nedorită trebuie tăiată, rădăcinile sunt ținute în ghivece mici iar frunzele sunt tăiate regulat. Cu cât bonsaiul este mai mic și mai în vârstă, cu atât este mai valoros.  Chiar și locația și mediul sunt factori importanți pentru creșterea unui bonsai.

Citește mai multe informații despre îngrijirea bonsailor din articolul de pe blogul nostru: Îngrijirea corectă a bonsailor

Produse in pagina
Produse in pagina