Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Căutare avansată

Brazi de Craciun in ghiveci

Produse in pagina

Brazi naturali de Craciun

Bradul impodobit este motivul principal al Craciunului. Un brad natural in ghiveci este cea mai buna varianta pentru a simti cu adevarat magia sarbatorilor si pentru a savura aroma specifica de brad. Comanda brazi de Craciun din oferta noastra pentru tine sau pentru a-i face o bucurie cuiva drag. In magazinul nostru gasesti brazi de Craciun naturali crescuti in ghiveci, de cea mai buna calitate.

Atunci cand dorim sa achizitionam un brazi de Craciun in ghiveci trebuie sa stim ca exista mai multe specii de conifere care pot fi aduse in interior drept ”brazi de Craciun”. Acestea pot fi comercializare ca si brazi taiati sau brazi in ghiveci (crescuti containerizat sau sapati cu radacini si plantati la ghiveci). Un brad natural la ghiveci nu prezinta in general probleme daca este tinut in interior, insa isi va pierde acele daca este tinut aproape de o sursa de caldura, daca aerul este prea uscat sau daca pamantul nu este udat suficient. Un brad in ghiveci poate trai doar cativa ani, deoarece, in mod natural acestia nu sunt adaptati pentru acest tip de cultivare. Dupa Craciun, este recomandat sa tineti bradul afara, ferit de inghet, iar cand temperature permite sa il plantati in gradina, transformandu-l astfel intr-un brad durabil si ecologic.

Iti punem la dispozitie un sortiment impresionant de brazi de Craciun de vanzare, brazi in ghiveci la cel mai avantajos pret, cu livrare la domiciliu.

Citește mai mult
Produse in pagina