Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Produse

C─âutare avansat─â

Filtre

Brazi de Craciun in ghiveci

Brazi naturali de Craciun

Una dintre cele mai importante traditii de Craciun o reprezinta impodobirea bradului. Daca in trecut bradul era impodobit cu fructe, flori de hartie sau biscuiti, astazi acesta se imbraca in beteala, globuri si instalatii luminoase care completeaza tot decorul casei din timpul sarbatorilor de iarna.

Bradul impodobit este motivul principal al Craciunului. Un brad natural in ghiveci este cea mai buna varianta pentru a simti cu adevarat magia sarbatorilor si pentru a savura aroma specifica de brad. Comanda online, cu livrare la domiciliu, brazi de Craciun din oferta noastra pentru tine sau pentru a-i face o bucurie cuiva drag. In magazinul nostru gasesti brazi de Craciun naturali crescuti in ghiveci, de cea mai buna calitate.

Atunci cand dorim sa achizitionam un brad de Craciun in ghiveci trebuie sa stim ca exista mai multe specii de conifere care pot fi aduse in interior. Acestea pot fi comercializare ca si brazi taiati sau brazi in ghiveci (crescuti containerizat sau sapati cu radacini si plantati la ghiveci). Un brad natural la ghiveci nu prezinta in general probleme daca este tinut in interior, insa isi va pierde acele daca este tinut aproape de o sursa de caldura, daca aerul este prea uscat sau daca pamantul nu este udat suficient. Un brad in ghiveci poate trai doar cativa ani, deoarece, in mod natural acestia nu sunt adaptati pentru acest tip de cultivare. Dupa Craciun, este recomandat sa tineti bradul afara, ferit de inghet, iar cand temperatura permite sa il plantati in gradina, transformandu-l astfel intr-un brad durabil si ecologic.

Iti punem la dispozitie un sortiment impresionant brazi de Craciun in ghiveci, la cel mai avantajos pret, cu livrare la domiciliu n orice localitate din Romania.

Produse in pagina
Produse in pagina