Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Bujor (Paeonia lactiflora)

Varietati

caracteristici esentiale

flori spectaculoasebujorul de gradinaparfumat
52,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda bujori (Paeonia lactiflora) pentru a te bucura de flori spectaculoase parfumate in gradina.

Se spune ca o floare de bujor nu poate trece neobservata de o domnisoara! Comanda bujor, planta cu flori parfumate, pentru a te bucura de culori pastelate si parfum fin in gradina. Iti oferim rizomi de bujor de vanzare la cel mai avantajos pret. Comanda bujori la domiciliu pentru a economisi timp!

Bujorul (Paeonia lactiflora), isi are originea in China. Bujorul arbustiv este o planta decorativa, atat prin frunze cat si prin florile spectaculoase, care infloresc in luna mai. Bujorii sunt plantele ideale pentru decorarea teraselor sau gradinilor. În cultura chineză bujorul se numește Floarea Împăratului. 

 

INGRIJIRE BUJORI:

Necesar apă: Udarea bujorilor nu trebuie neglijata in cursul verii, mai ales in iulie-august, cand plantele isi formeaza mugurii florali incipienti pentru anul urmator.

Necesar lumină: Este foarte importanta pentru inflorirea si cresterea bujorului. Aceasta prefera spatiile insorite, dar poate tolera si spatiile semiumbrite fara a afecta inflorirea. 

Necesar fertilizarea: se recomanda fertilizarea bujorului de primavara pana toamna, folosind ingrasaminte lichide, hidrosolubile pentru plante cu flori, sau ingrasaminte cu eliberare prelungita .

Inmultire: Inmultirea bujorului prin desfacerea tufei este o metoda simpla si cu rezultate garantate. Aceasta operatiune se realizeaza toamna la sfarsitul lunii august, moment cand plantele se scot cu hraletul, cu mare atentie.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1299
Denumire Paeonia lactiflora
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Perioada inflorire Mai-Iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 35.00 cm
Diametru: 19.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100 cm