Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Bujor (Paeonia lactiflora)

Se spune ca o floare de bujor nu poate trece neobservata de o domnisoara! Comanda bujor, planta cu flori parfumate, pentru a te bucura de culori pastelate si parfum fin in gradina. Iti oferim rizommai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Planta logeviva cu flori parfumateExtrem de decorativÎn cultura chineză bujorul se numește Floarea Împăratului
39,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-884
Denumire Paeonia lactiflora
Tip Perena
Inflorescenta Da
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 30.00 cm
Diametru: 14.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 80-100
Descriere

Se spune ca o floare de bujor nu poate trece neobservata de o domnisoara! Comanda bujor, planta cu flori parfumate, pentru a te bucura de culori pastelate si parfum fin in gradina. Iti oferim rizomi de bujor de vanzare la cel mai avantajos pret. Comanda bujori la domiciliu pentru a economisi timp!

Bujorul de gradina (Paeonia lactiflora), isi are originea in China. Bujorul este o planta decorativa, atat prin frunze cat si prin florile spectaculoase, care infloresc in luna mai. Bujorii sunt plantele ideale pentru decorarea teraselor sau gradinilor. În cultura chineză bujorul se numește Floarea Împăratului. 

 

Ingrijire Bujori de Gradina:

Necesar apă: Udarea bujorilor nu trebuie neglijata in cursul verii, mai ales in iulie-august, cand plantele isi formeaza mugurii florali incipienti pentru anul urmator.

Necesar lumină: Este foarte importanta pentru inflorirea si cresterea bujorului. Aceasta prefera spatiile insorite, dar poate tolera si spatiile semiumbrite fara a afecta inflorirea. 

Necesar fertilizarea: se recomanda fertilizarea bujorului de primavara pana toamna, folosind ingrasaminte lichide, hidrosolubile pentru plante cu flori, sau ingrasaminte cu eliberare prelungita .

Inmultire: Inmultirea bujorului prin desfacerea tufei este o metoda simpla si cu rezultate garantate. Aceasta operatiune se realizeaza toamna la sfarsitul lunii august, moment cand plantele se scot cu hraletul, cu mare atentie.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare