Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Buxus - piramida 90 cm (Buxus sempervirens)

Comandă online Buxus, un arbust cu frunze mici, ovale, de un verde-închis extrem de elegant, foarte ramificat, ce poate ajunge până la 5 metri. Prezintă flori de culoare verde-descmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Se pretează tunderilorFoarte ușor de cultivatCea mai folosită specie pentru garduri vii
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-619
Denumire Buxus sempervirens
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 110.00 cm
Diametru: 23.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 90-100
Descriere

Comandă online Buxus, un arbust cu frunze mici, ovale, de un verde-închis extrem de elegant, foarte ramificat, ce poate ajunge până la 5 metri. Prezintă flori de culoare verde-deschis, dispuse în fascicule laterale și fructe maronii, care se dezvoltă până în toamnă. Se adaptează foarte ușor oricărui tip de sol, în afara celor acide. Buxus este cea mai des folosită specie pentru gardurile vii, în grădini ornamentale și parcuri. Toate organele plantei conțin substanțe toxice. Suportă foarte bine tunderile, chiar forme geometrice sau animale. Lăstarii noi au creștere erectă, de culoare mai deschisă, iar cei veci sunt mai închiși la nuanță. Gerurile puternice îi pot afecta dezvoltarea. 

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare