Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 17 iunie 2021, ora 15, vor fi expediate începând de marți, 22 iunie 2021.

Produse

Căutare avansată

Cadouri 8 martie | Cadouri corporate

Produse in pagina

Cadouri 1 - 8 martie corporate

Comanda cadouri corporate de 8 martie pentru toate femeile pe care le apreciezi! Surpride-ti colegele, angajatele sau colaboratoarele intr-un mod inedit, cu o florare in ghiveci!

Ziua de 8 martie este un bun prilej de a a-ti arata recunostinta fata de femeile cu care lucrezi. Alege din selectia noastra speciala de cadouri 8 martie corporate plantele atent selectionate iar de livrare ne ocupam noi.

O floare la ghiveci este cadoul corporate care aduce zambetul pe buze oricarei femei cu care interactionezi in mediul de afaceri si o va face sa zambeasca mereu si mereu, deoarece o planta la ghiveci este mai longeviva decat un buchet de flori.

Daca esti in cautarea unor cadouri 1-8 Martie, Flower Time iti ofera un sortiment diversificat de plante in ghiveci la preturi speciale. Alege si ofera plante cadouri de 8 Martie, astfel vei realiza o surpriza deosebita fie ca e vorba de 1 martie sau 8 martie.

Plaseaza o precomanda cu plantele cadou de 8 martie sau de 1 martie si vor fi livrate in cel mai scurt timp in Cluj-Napoca, Bucuresti, sau oriunde in Romania.

Termenul limta pentru precomanda corporate este 23 februarie. Comenzile pentru persoanele fizice se vor onora din stocul existent, in limita disponibilitatii.

Citește mai mult

Cadouri 8 martie 2021 - Cadouri corporate - Cadouri 1 martie corporate - Cadouri 8 martie corporate - Oferte corporate plante - Plante cadou pentru 8 martie

Produse in pagina