Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe

Produse

Căutare avansată

Filtre

Cadouri si aranjamente florale corporate pentru 1-8 martie


Ziua de 8 martie este un bun prilej de a a-ti arata recunostinta fata de femeile cu care lucrezi. Alege din selectia noastra speciala de cadouri 8 martie corporate plante și flori atent selectionate iar de livrare ne ocupam noi.

Comanda cadouri corporate de 8 martie pentru toate femeile pe care le apreciezi! Surpride-ti colegele, angajatele sau colaboratoarele intr-un mod inedit, cu flori in ghiveci!

O floare la ghiveci este cadoul corporate care aduce zambetul pe buze oricarei femei cu care interactionezi in mediul de afaceri si o va face sa zambeasca mereu si mereu, deoarece o planta la ghiveci este mai longeviva decat un buchet de flori.

Daca esti in cautarea unor cadouri 1-8 Martie, Flower Time iti ofera un sortiment diversificat de plante in ghiveci la preturi speciale. Alege si ofera plante și flori corporate, cadouri de 8 Martie, astfel vei realiza o surpriza deosebita fie ca e vorba de 1 martie sau 8 martie.

Plaseaza o precomanda cu plantele cadou de 8 martie sau de 1 martie si vor fi livrate in cel mai scurt timp in Cluj-Napoca, Bucuresti, sau oriunde in Romania.

Termenul limta pentru precomanda de flori corporate pentru ziua de 8 Martie, este 25 februarie. Comenzile pentru persoanele fizice se vor onora din stocul existent, in limita disponibilitatii.

Nu există produse pentru selecția dvs.

Cadouri 8 martie 2023 - Cadouri corporate - Cadouri 1 martie corporate - Cadouri 8 martie corporate - Oferte corporate plante - Plante cadou pentru 8 martie