Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 29 noiembrie 2022, vor fi expediate începând de luni, 5 decembrie 2022.

vezi alt produs

Caladium mix (Caladium bicolor)

caracteristici esentiale

foliaj spectaculosintretinere faciladivers colorat
118,92 RON 139,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comada Caladium, o planta de apartament de origine tropicala cu un foliaj uimitor. Caladium bicolor este o planta perena ce se dezvolta cel mai bine in conditii de planta de apartament, cu o longevitate de pana la 5 ani. La Flower Time gasiti planta de apartament Caladium de vanzare la pret avantajos, cu livrare la domiciliu ni cel mai scurt timp.

 

Ingrijire Caladium

Necesar apa: Caladium are pretentii ridicate fata de umiditatea aerului din incaperi, ceea ce poate fi o problema in multe cazuri, mai ales pe timpul iernii. Pulverizati frunzele cel putin o data pe zi sau  instalati un umidificator pentru aer. Solul trebuie mentinut reavan intre doua odari. Baltirea apei poate duce la putrezirea tuberculului.

Necesar fertilizare: Caladium poate fi fertilizat doar in perioada cresterilor active, primavara si vara cu un ingrasamant specific pentru plante decorative prin frunze.

Necesar lumina: Feriga poate fi amplasata atat in spatii bine luminate cat si la semiumbra, insa in niciun caz in soare direct deoarece exista riscul ca frunzele sa se arda.

Transplantarea si inmultirea: Toamna frunzele se ofilesc, iar pentru a reporni in vegetatie, tuberculul are nevoie de o perioada de repaus. In acest sens, pastrati-l intr-o incapere racoroasa fara apa deloc, pana in luna martie, cand se poate replanta intr-un ghiveci cu amestec de pamant acid si universal. Asigurati umiditate ridicata si caldura pana cand frunzele incep sa creasca.

Boli si daunatori: Caladium este rezistent la boli sidaunatori, insa excesul de umiditate din sol duce la putrezirea tuberculului si implicit pierderea plantei.

 

Nota: Pretul este per bucata.

La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1046
Denumire Caladium bicolor
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Tufa
Dimensiuni livrare Inaltime: 40.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100 cm