Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Calocephalus (CALOCEPHALUS BROWNII)

Calocephalus, originară din Australia, este o plantă de talie mică, cu ramuri dese, nepretențioasă, cu aspect de tufă. Frunzele acestui tufiș sunt în formă de ace, de un verde argintiu, mai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Foliaj decorativ compactAspect contrastantCultivare ușoară
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000077308
Denumire CALOCEPHALUS BROWNII
Tip Perena
Necesar lumina Lumina directa
Necesar apa Udare moderata
Aspect Tufa
Temperatura livrare °C 12
Dimensiuni livrare Inaltime: 15.00 cm
Diametru: 10.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 30.00
Descriere

Calocephalus, originară din Australia, este o plantă de talie mică, cu ramuri dese, nepretențioasă, cu aspect de tufă. Frunzele acestui tufiș sunt în formă de ace, de un verde argintiu, neutru, care  se asortează plăcut cu alte flori de iarnă, în aranjamente pentru decorarea încăperii în preajma sărbătorilor. Forma tulpinilor este schimbătoare: cresc unele prin altele, formând un haos compact de crenguțe. Comandă Calocephalus online şi înfrumuseţează-ţi grădina pe perioada verii sau interiorul casei, tot timpul anului. 

Întreţinere Calocephalus

Necesar apă: nu necesită udare abundentă, ci apreciază un substrat ușor uscat decât unul ud. Tolerează aproape orice fel de substrat.

Necesar lumină: Îi place lumina, dar suportă și o ușoară semiumbră. Nu rezistă foarte bine dacă iarna este foarte geroasă.

Necesar fertilizare: aplicarea periodică de îngrășăminte nu este absolut necesară, planta se dezvoltă destul de bine și în lipsa acesteia, cu respectarea cerinței de schimbare a pământului din ghiveci în fiecare primăvară. 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare