Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Cedru de Himalaya (Cedrus deodara)

Cedrus deodora este originar din Himalaya, de unde și denumirea populară de Cedru de Himalaya. Este un conifer cu coroană conică și frunze aciculare de culoare verde deschis. Cedrul este ulimai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Frunze aciculareCultivare ușoarăAspect elegant
199,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-835
Denumire Cedrus deodara
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa abundentă
Aspect Arbust
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 400-500
Descriere

Cedrus deodora este originar din Himalaya, de unde și denumirea populară de Cedru de Himalaya. Este un conifer cu coroană conică și frunze aciculare de culoare verde deschis. Cedrul este ulilizat pe scară largă pentru decorul parcurilor și a grădinilor datorită frunzișul său de o culoare aparte.

Cedrul tolerează cu precădere zonele reci. Lemnul cedrului este extrem de aromat și apreciat, folosit pentru a fabrica tămâia. De asemenea, are proprietăți antifungice și antibacteriene. Uleiul de cedru este folosit pentru proprietățile sale aromatice.

Îmbracă-ți grădina în note exotice deoarece pe site-ul nostru găsesti cedru de vânzare la un pret avantajos. De livrarea plantei ne ocupăm noi, în cel mai scurt timp,

 

Îngrijire Cedrus deodora:

Necesar apă: Cedrul preferă soluri uscate, bine drenate. Excesul de umiditate sau stagnarea apei la nivelul rădăcinilor face ca planta să sufere.

Necesar fertilizare: Fertilizarea Cedrului nu este obligatorie, însă pentru a vă bucura de plante sănătoase și viguroase puteți fertiliza cu un îngrășământ organic pentru arbuști și arbori decorativi.

Necesar lumină: Cedrul preferă un areal bine luminat, chiar soare direct.

Tăierea: Cedrul suportă tăieri doar în cazul în care dorim să îndepărtăm ramurile uscate sau deteriorate.

Înmulțire: Cedrul se poate înmulți prin butași semilignificați sau prin semințe.

Plantarea: Se face de regulă primăvara sau toamna, la temperaturi de peste 5 grade celsius, numai dacă solul nu este înghețat. În cazul în care achiziționați planta în ghiveci, cu rădăcina bine dezvoltată în balotul de pământ, aveți posibilitatea să o plantați în orice perioadă a anului. Cedrul preferă să fie plantat în zone însorite, chiar soare direct și în sol acid.

Boli și dăunători: Cedrul este rezistent la boli, însă afidele pot reprezenta un pericol pentru această specie. Efectuați tratamente fito-sanitare la apariția acestora.

 

Notă: Vasul decorativ nu este inclus în preț!

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Produse similare