Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Copacul banilor (Crassula ovata)

Varietati

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici esentiale

atrage abundenta financiarapoarta norocarage energia pozitiva
1.153,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comandă Copacul banilor sau arborele de jad, o plantă foarte benefică pentru orice locuinţă! Denumită si "planta banilor" se consideră a fi planta responsabilă cu bunăstarea familiei şi cu menţinerea unei energii pozitive. Uşor de întreţinut, Crassula ovata este foarte decorativă prin frunzele sale cărnoase. La noi gasesti Copacul banilor, planta la dimensiuni diverite, la pret avantajos.

INGRIJIRE COPACUL BANILOR

Necesar apă: Copacul banilor se udă abundent și rar având grijă să scurgeți surplusul de apă. De la jumatatea lui noiembrie până la jumătatea lui martie plantele se udă mult mai rar, menţinându-se substratul aproape uscat. Pământul lasă pământul să se usuce între două udări. 

Necesar fertilizareFertilizarea la Copacul banilor se face din aprilie până în august când se administrează îngrășământ specific o dată la două săptămâni.

Necesar lumină: Copacul banilor iubește lumina multă, însă razele puternice ale soarelui îi poate provoca arsuri pe frunze.

Înmulțire: Copacul banilor se înmulțește prin butași de frunze și prin semințe, un proces mai greu de realizat.

Transplantarea: Copacul banilor se transplantează la doi ani, într-un ghiveci puțin mai mare. Solul trebuie să fie unul ușor, bine drenat.

Boli și dăunători: Copacul banilor putrezește în cazul unui exces de apă în sol, iar dăunătorii Crassulei sunt păduchii lânoși și țestoși.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Informatii produs

Cod MAG-1400
Denumire Crassula ovata
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 110.00 cm
Diametru: 32.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 200.00