Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Craciunita imbracata de sabatoare

Comanda Craciunita aranjata de Sărbătoare, o planta simbolica a Craciunului si te vei bucura de o atmosfera de basm. Euphorbia pulcherrima este o plantă de zi scurtă care înflorește dacă amai mult

Acest produs nu este momentan disponibil. Găsiți aici produse similare

94,90 lei  TVA inclus

Informatii produs

Cod MAG-869
Diametru (cm) 14.00
Culori rosu
Descriere

Comanda Craciunita aranjata de Sărbătoare, o planta simbolica a Craciunului si te vei bucura de o atmosfera de basm. Euphorbia pulcherrima este o plantă de zi scurtă care înflorește dacă are parte de o temperatură de aproximativ 20ºC ziua iar noaptea de o temperatură mai scăzută.. Pe site-ul nostru poti comanda floarea Craciunita de vanzare la un preț avantajos!

 

Ingrijire Craciunita

Necesar apă: Crăciunița trebuie udată în mod regulat însă apa nu trebuie să băltească. Suprafața solului trebuie să fie complet uscată între intervalele de udări.

Necesar lumină: Iarna, în timpul perioadei de înflorire așezați planta lângă geam pentu a avea partede lumina indirectă însă ferită de curenții de aer care pot cauza căderea frunzelor. Alternanța lumină-întuneric este esențială pentru înflorirea plantei.

Tipul de sol: Un amestec de turbă și nisip este ideal pentru Floarea Crăciunului.

Necesar fertilizare: Aplicați un fertilizant o dată la două luni

Tăiere Poinsettia: Primăvara după ce au căzut toate frunzele, se recomandă tăierea vârfurilor plantei și amplasarea ei într-un loc luminos pentru regenerare. Pentru a-și colora din nou în roșu frunzele, Poinsettia trebuie amplasată într-o zonă întunecată timp de aproximativ două săptămâni, începând din luna octombrie.

 

 

Notă: Ghiveciul decorativ si accesoriile sunt incluse în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare