Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Craciunita imbracata de sabatoare

Comanda Craciunita aranjata de Sărbătoare, o planta simbolica a Craciunului si te vei bucura de o atmosfera de basm. Euphorbia pulcherrima este o plantă de zi scurtă care înflorește dacă amai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150
94,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:
CULOARE:

Informatii produs

Cod MAG-869
Diametru (cm) 14.00
Culori rosu
Inaltimea la maturitate (cm) 40.00
Descriere

Comanda Craciunita aranjata de Sărbătoare, o planta simbolica a Craciunului si te vei bucura de o atmosfera de basm. Euphorbia pulcherrima este o plantă de zi scurtă care înflorește dacă are parte de o temperatură de aproximativ 20ºC ziua iar noaptea de o temperatură mai scăzută.. Pe site-ul nostru poti comanda floarea Craciunita de vanzare la un preț avantajos!

 

Ingrijire Craciunita

Necesar apă: Crăciunița trebuie udată în mod regulat însă apa nu trebuie să băltească. Suprafața solului trebuie să fie complet uscată între intervalele de udări.

Necesar lumină: Iarna, în timpul perioadei de înflorire așezați planta lângă geam pentu a avea partede lumina indirectă însă ferită de curenții de aer care pot cauza căderea frunzelor. Alternanța lumină-întuneric este esențială pentru înflorirea plantei.

Tipul de sol: Un amestec de turbă și nisip este ideal pentru Floarea Crăciunului.

Necesar fertilizare: Aplicați un fertilizant o dată la două luni

Tăiere Poinsettia: Primăvara după ce au căzut toate frunzele, se recomandă tăierea vârfurilor plantei și amplasarea ei într-un loc luminos pentru regenerare. Pentru a-și colora din nou în roșu frunzele, Poinsettia trebuie amplasată într-o zonă întunecată timp de aproximativ două săptămâni, începând din luna octombrie.

 

 

Notă: Ghiveciul decorativ si accesoriile sunt incluse în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare