Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Croton H 80 cm (CODIAEUM VARIEGATUM)

Originară din Asia și insulele din Pacific, Crotonul este o plantă fermecătoare prin coloritul frunzelor: verde închis străbătut de nervuri de culoare galben, roz, roșu, portocaliu. Creșmai mult

Varietati

Mammi
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Colorit impresionant al frunzelorAspect elegantCultivare ușoară
299,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000090451
Denumire CODIAEUM VARIEGATUM
Tip Perena
Necesar lumina Lumina indirecta
Necesar apa Udare abundenta
Aspect Tufa
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 80.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 180.00
Descriere

Originară din Asia și insulele din Pacific, Crotonul este o plantă fermecătoare prin coloritul frunzelor: verde închis străbătut de nervuri de culoare galben, roz, roșu, portocaliu. Crește până la 70-80 cm și are un aspect de arbust.

Necesar apă: planta se udă moderat în timpul verii, scurgeți excesul de apă din tăviță, nu uitați să pulverizați frunzele cu apă pentru a asigura umiditatea aerului.

Necesar fertilizare: administrați îngrășământ.

Necesar lumină: intensitatea luminii determină colorarea frunzelor în nuanțe de galben-portocaliu-roșu, asadar cu cât mai multă lumină, cu atât mai bine. Temperaturile prea ridicate sau prea scăzute îi afectează frunzele, care pot cădea de la fluctuațiile de temperatură, valoarea ideală a acesteia fiind de 18 grade Celsius.

Înmulțire: prin butași care fac rădăcini puși în apă, iar apoi îi puteți planta în ghivece. Atenție la toxicitatea acestei plante, nu ingerați părți din planta, iar contactul cu seva acesteia să nu fie îndelingat, fiindcă poate provoca iritații.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare