Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Croton Mrs Iceton (Codiaeum variegatum H 90 cm)

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici esentiale

frunze spectaculoasefoarte decorativintretinere facila
499,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Croton, Codiaeum variegatum Mrs Iceton, o planta de interior cu frunze deosebite ușor de întreținut! 

Originar din Indonezia și Australia Crotonul se adaptează diferitelor medii și se poate cultiva cu succes în apartament. Acordați atenție sevei din frunze și tulpini, fiind că este toxică!

Frunzele plantei pot avea forme diverse și un colorit specific, de la alb - verzui, până la combinații între galben, portocaliu, roșiatic și maro.

 

Îngrijire Codiaeum variegatum Mrs Iceton

Necesar apă: Crotonul se udă la 7-10 zile în perioada aprilie-septembrie și la 10-15 zile toamna și iarna. Cantitatea de apă administrată trebuie să fie direct proporțională cu volumul de pământ din vas, iar între două udări pământul trebuie să se usuce în profunzime. Se evită îmbibarea pământului până la saturație, deoarece rădăcinile sunt sensibile la excesul de apă. Pulverizați frunzele la 1-2 zile cu apă stătută. Calcarul din apă provoacă pete albicioase, murdare pe frunzele.

Necesar fertilizare: În perioada de creștere (aprilie-septembrie) administrați un îngrășământ pentru plante decorative prin frunze la 2 săptămâni. În rest, Codiaeum se fertilizează lunar.

Necesar lumină: Planta preferă să fie amplasată în spații bine luminate, însă ferită de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri pe frunze.

Tăierea și transplantarea: Tăierea se recomandă a se fac pentru a-i reda forma coroanei. Crotonul se regenerează din zona în care s-a tăiat. Transplantarea poate fi făcută anual sau la 2 ani, în funcție de ritmul său de creștere.

Înmulțire: Codiaeum se înmulțește prin butași de tulpină și prin marcotaj aerian în perioada aprilie-septembrie.

Boli și dăunători: Codiaeum variegatum este sensibil la excesul de apă asociat cu temperaturi scăzute, care îi provoacă brunificarea și căderea frunzelor. Dăunătorii săi sunt paianjenii roșii și păduchii lânoși și țestoși. Pentru prevenirea lor mențineți igiena plantei, curățaț-o periodic pe ambele fețe ale frunzei cu o lavetă îmbibată în alcool sanitar, iar în cazul unui atac puternic efectuați tratamente fito-sanitare cu un acaricid/ insecticid specific.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.


Informatii produs

Cod MAG-1267
Denumire Codiaeum variegatum H 90 cm
Tip Perena
Necesar lumina moderat
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 27.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150-180