Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Din cauza temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România. Dacă nu vom putea asigura livrarea în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Cupressocyparis Leylandii (Chiparos Leyland)

Cupressocyparis este un conifer cu crestere rapida, un  arbore rasinos , usor parfumat, rezistent la caldura, vesnic verde, tolerant la poluare. Locul de nastere al acestiu conifer este cel meditmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

Arbust veșnic verdeUșor de întreținutAspect elegant
49,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000525557
Denumire Chiparos Leyland
Inaltime (cm) 10 - 15
Tip Perena
Inflorescenta Nu
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Parfum Nu
Necesar lumina da
Necesar apa Da
Aspect Verde
Temperatura livrare °C 20
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 25.00 cm
Descriere

Cupressocyparis este un conifer cu crestere rapida, un  arbore rasinos , usor parfumat, rezistent la caldura, vesnic verde, tolerant la poluare. Locul de nastere al acestiu conifer este cel mediteranean. Udarea se va face din primavara pana in toamna in cantitati mari iar pe timpul iernii moderat.Poate fi folosit in gradina ca si gard viu suportand bine taierile succesive si intensive .Prefera solul usor acid,alcalin dar si solul neutru.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare