Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Datorită temperaturilor scăzute, unele plante nu pot fi livrate momentan în toate localitățile din România.
În momentul în care situația meteorologică permite livrarea fără probleme în localitatea dumneavoastră, veți fi contactat de un reprezentant Flower Time.
Flower Time
vezi alt produs

Cupressocyparis leylandii - bonsai de gradina mini (C. leylandii)

Comanda Cupressocyparis leylandi bonsai de gradina la cel mai avantajos pret! La noi gasesti bonsai de exterior Cupressocyparis de vanzare cu livrare la domiciliu in celmai scurt timp! Pret specmai mult

Detalii despre pretul transportului

contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

bonsai de exterior vesnic verdeforma deosebita aspect elegant
419,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-877
Denumire C. leylandii
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare abundenta
Aspect bonsai
Dimensiuni livrare Inaltime: 130.00 cm
Diametru: 40.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150-200
Descriere

Comanda Cupressocyparis leylandi bonsai de gradina la cel mai avantajos pret! La noi gasesti bonsai de exterior Cupressocyparis de vanzare cu livrare la domiciliu in celmai scurt timp!

Pret special la ridicarea din magazin!

 

Cupressocyparis leylandii este un conifer cu crestere rapida, in forma netunsa ajunge la peste 10 metri inaltime, pretandu-se astfel datorita cresterii rapide la conducerea in forme (bonsai, spirale, etc) . Fiind conifer, este decorativ pe tot parcursul anului, necesita insa o atentie mai ridicata in ceea ce priveste udarea, fertilizarea si pastrarea in forma specifica . Tunderea se poate face in perioadele de vegetatie intensa, evitand totusi acest lucru in perioadele foarte insorite sau in conditi de stres hidric al plantei . Poate fi plantat solitar sau in pereche, marginind alei sau incadrand anumite zone ale gradinii.

 

Nota: Ghiveciul decorativ nu este inclus in pret.

La calcularea inaltimii produsului se ia in considerare si ghiveciul plantei

Produse similare