Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Cupressocyparis leylandii - doua bile pe trunchi (C. leylandii)

Comanda Cupressocyparis leylandii - doua bile pe trunchi la pret avantajos, cu livrare la domiciliu. Cupressocyparis leylandii - doua bile pe trunchi este planta de care ai nevoie intrmai mult

Varietati

Castwelan gold & Cupressus arizonica
contact@flowertime.ro 0756-015.150 Deoarece acest produs are un volum/greutate mare, preţul transportului poate să difere în funcţie de localitatea de livrare. Veţi fi contactact de un reprezentant Flower Time pentru a vă comunica preţul livrării.

caracteristici
esentiale

foliaj persistentforma deosebitase poate creste in ghiveci
419,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod MAG-880
Denumire C. leylandii
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare abundenta
Aspect bila pe trunchi, pomisor
Dimensiuni livrare Inaltime: 150.00 cm
Diametru: 40.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 150-200
Descriere

Comanda Cupressocyparis leylandii - doua bile pe trunchi la pret avantajos, cu livrare la domiciliu.

Cupressocyparis leylandii - doua bile pe trunchi este planta de care ai nevoie intr-o gradina de dimensiuni reduse pe care doresti sa o amenajezi cu elegana si bun gust. Cupressocyparis pe tulpina poate fi plantat solitar sau in pereche, marginind alei sau incadrand anumite zone ale gradinii.

Cupressocyparis Este un conifer cu crestere rapida, in forma netunsa ajunge la peste 10 metri inaltime, pretandu-se astfel datorita cresterii rapide la conducerea in forme (bonsai, spirale, etc) . Fiind conifer, este decorativ pe tot parcursul anului, necesita insa o atentie mai ridicata in ceea ce priveste udarea, fertilizarea si pastrarea in forma specifica . Tunderea se poate face in perioadele de vegetatie intensa, evitand totusi acest lucru in perioadele foarte insorite sau in conditi de stres hidric al plantei.

Pe planta de fata sunt altoite doua varietati, Cupressocyparis leylandii castwelan gold (verde galbui) si Cupressus arizonica (albastru ). 

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Produse similare