Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe.
Flower Time
vezi alt produs

Dafin (LAURUS NOBILIS - plante aromatice)

Dafinul (Laurus Nobilis) este un arbust folosit fie pentru rolul său ornamental, fie pentru frunzele sale aromate, folosite drept condiment. În ţara noastră, dafinul se cultivă la ghiveci, nmai mult

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

caracteristici
esentiale

Plantă mediteraneanăFrunze aromatePotrivit pentru casă și grădină
24,90 lei  TVA inclus
CANTITATE:

Informatii produs

Cod 1000000107425
Denumire LAURUS NOBILIS - plante aromatice
Tip Perena
Perioada inflorire Aprilie-iunie
Necesar lumina Semiumbra
Necesar apa Udare regulata
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 25.00 cm
Diametru: 12.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250-300
Descriere

Dafinul (Laurus Nobilis) este un arbust folosit fie pentru rolul său ornamental, fie pentru frunzele sale aromate, folosite drept condiment. În ţara noastră, dafinul se cultivă la ghiveci, nerezistând la temperaturile negative din timpul iernii.

Laurul provine din bazinul mediteranean și mai poate fi utilizat în fitoterapie (sub formă de ulei, pulbere etc.), unde are calități curative asupra aparatului digestiv, gripei, bronsitei, reumatismului, durerilor musculare și în tratamente de înfrumusețare. Comană dafin olnine şi bucură-te de beneficiile sale estetice şi curative!

Întreţinere dafin:

Necesar apă: udați din abundență, dar numai după ce pământul este uscat la suprafaţă. Eliminați excesul de apă din tăviță pentru a evita putrezirea radacinilor.

Necesar lumină: este o plantă iubitoare de lumină, dar trebuie evitat soarele puternic şi temperaturile foarte ridicate. Indicată este amplasarea plantei la semiumbră.

Necesar fertilizare: administrați îngrășământ doar dacă nu consumați frunzele plantei. Se va folosi un îngrăşământ pentru plante decorative prin frunze, o dată la 2 saptămâni în perioada caldă a anului. Iarna, fertilizarea se stopează. Daca frunzele se consumă, se poate folosi un îngrăşământ bio care să nu afecteze calităţile plantei.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.Produse similare