Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
 

Stimați clienți, comenzile plasate după data de 30 mai vor fi expediate începând de marți, 6 iunie. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

vezi alt produs

Dracaena fragrans (Dracaena fragrans mix)

Varietati

caracteristici esentiale

potrivite pentru birourezistentaaspect exotic
79,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Comanda Dracaena fragrans, o plantă de apartament foarte rezistentă la un pret avantajos.

Dracaena fragrans este  o plantă de interior deosebit de decorativă şi nepretenţioasă potrivita pentru birouri sau incaperi luminoase. Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, dracena va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Originară din Africa tropicală și din insulele Canare, Dracaena marginata este adesea confundată cu speciile genului Cordyline, cu care se aseamănă, dar au modalități de îngrijire diferite și trebuie evitate erorile. 

Ingrijire Dracaena fragrans

Necesar apă: La udarea Dracaenei fragrans trebuie avut în vedere ca între două udări pământul să se usuce în profunzime, altfel rădăcinile vor putrezi, tulpina se va înmuia, iar funzele se vor îngălbeni. Dracena se udă cu o cantitate moderată de apă, fără să se imbibe tot pământul. În schimb, Dracaena fragrans trebuie pulverizată pe frunze zilnic, sau cât mai des posibil deoarece aerul uscat din locuințe îi provoacă uscarea și brunificarea vârfurilor frunzelor. În perioada iernii frecvența udărilor se reduce la jumătate, continuând doar cu pulverizarea.

Necesar fertilizare: Dracaena fragrans se fertilizează o dată la două săptămâni, de primăvara până toamna, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze, iar iarna, lunar.

Necesar lumină: Dracaena fragransa preferă să fie amplasată în locuri luminoase, ferită de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri pe frunze. Planta se dezvoltă bine și în zone umbrite.

Tăierea și transplantarea: Tăierea la Dracaena fragrans se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Dracaena preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Înmulțire: Dracaena fragransa se înmulțește prin butași din vârful tulpinii care se pun la înrădăcinat într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit.

Boli și dăunători: Bolile plantei Dracaena fragrans sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atât excesul, cât și lipsa apei provoacă uscarea funzelor.

Dracaena fragrans este sensibilă la păduchii lânoși și țestoși. Pentru a evita contaminarea plantei, mențineși igiena fito-sanitară prin spălări lunare cu dușul pe frunzele plantei. În momentul apariției dăunătorului, acesta se va îndepărta cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă și alcool sanitar în proporții egale. Dacă este cazul, se va aplica și un insecticid specific.

 

Notă: La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei

Informatii produs

Cod MAG-1133
Denumire Dracaena fragrans mix
Tip Anuala
Necesar lumina abundenta
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 55.00 cm
Diametru: 17.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 100-150