Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Dracena (DRACAENA YELLOW COAST )

caracteristici esentiale

Cromatică impresionantă a frunzelorTulpină robustăCultivare ușoară
36,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Cauţi o plantă de apartament foarte rezistentă? La Flower time găsești Dracaena de vanzare la cel mai mic preț iar dacă nu ai posibilitatea să treci pe la noi, atunci poți comanda Dracaena online.  Prin serviciul nostru de livrare plante la domiciliu, dracena va ajunge la tine în cel mai scurt timp!

Originară din Africa tropicală și din insulele Canare, Dracaena este adesea confundată cu speciile genului Cordyline, cu care se aseamănă, dar au modalități de îngrijire diferite și trebuie evitate erorile. 

Dracaena yellow coast îngrijire:

Necesar apă: La udarea dracenei yellow coast trebuie avut în vedere ca între două udări pământul să se usuce în profunzime, altfel rădăcinile vor putrezi, tulpina se va înmuia, iar funzele se vor îngălbeni. Dracena se udă cu o cantitate moderată de apă, fără să se imbibe tot pământul. În schimb, Dracena  trebuie pulverizată pe frunze zilnic, sau cât mai des posibil deoarece aerul uscat din locuințe îi provoacă uscarea și brunificarea vârfurilor frunzelor. În perioada iernii frecvența udărilor se reduce la jumătate, continuând doar cu pulverizarea.

Necesar fertilizare: Dracena yellow coast se fertilizează o dată la două săptămâni, de primăvara până toamna, cu un îngrășământ specific pentru plante decoartive prin frunze, iar iarna, lunar.

Necesar lumină: Dracaena yellow coast preferă să fie amplasată în locuri luminoase, ferită de razele directe ale soarelui care îi pot provoca arsuri pe frunze. Planta se dezvoltă bine și în zone umbrite.

Tăierea și transplantarea: Tăierea dracenei yellow coast se face primăvara, atunci când aceasta a ajuns la dimensiuni prea mari. Dracaena preferă să fie transplantată primăvara, la doi ani.

Înmulțire: Dracaena yellow coast se înmulțește prin butași din vârful tulpinii care se pun la înrădăcinat într-un substrat bine drenat, format din turbă, nisip și perlit.

Boli și dăunători: Bolile dracenei yellow coast sunt de cele mai multe ori cauzate de regimul inadecvat de udare. Atât excesul, cât și lipsa apei provoacă uscarea funzelor.

Dracaena yellow coast este sensibilă la păduchii lânoși și țestoși. Pentru a evita contaminarea plantei, mențineși igiena fito-sanitară prin spălări lunare cu dușul pe frunzele plantei. În momentul apariției dăunătorului, acesta se va îndepărta cu o lavetă îmbibată într-o soluție de apă și alcool sanitar în proporții egale. Dacă este cazul, se va aplica și un insecticid specific.

 

Notă: Ghiveciul decorativ nu este inclus în preț.

La calcularea înălțimii produsului se ia în considerare și ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod 1000000113389
Denumire DRACAENA YELLOW COAST
Tip Perena
Necesar lumina abundenta
Necesar apa Udare moderata
Aspect Arbore
Temperatura livrare °C 10
Dimensiuni livrare Inaltime: 45.00 cm
Diametru: 10.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 40 - 50