Pentru a va asigura cea mai buna experienta de navigare Site-ul nostru utilizeaza Cookies. Aflati mai multe
vezi alt produs

Dracena Song of India (Dracaena reflexa)

caracteristici esentiale

Frunze elegante, impresionanteArborele DragonIntretinere usoara
419,90 RON   pret/bucata TVA inclus
CANTITATE:
Adaugă la favorite

Comanda rapid telefonic

0756-015.150

Descriere produs

Dracena Song of India este o specie din genul Dracaena reflexa care a devenit o planta de interior populara. Aceasta planta este usor de intretinut, desi necesita un nivel ridicat de umiditate.

Cele mai cautate dintre soiurile de Dracena reflexa e tipul variegata cu margini galbene. De obicei, cresc pana la aproximativ 3 metri inaltime.

Ca si alte dracene, acestea sunt usor de ingrijit si rezistente. Planta "Cantecul Indiei" are nevoie de lumina puternica si de un nivel destul de ridicat de umiditate pentru a prospera.

Frunzele sunt principala atractie pentru Dracaena Song of India. Aceste frunze sunt lucioase, care se arcuiesc si cresc pana la 1 m lungime si cativa centimetri latime.

Dracaena Song of India poate inflori si infloreste in grupuri de flori mici albe, care nu sunt atractive sau vizibile.

Planta "Cantecul Indiei" a fost folosit in studiul NASA (National Aeronautics and Space Administration) pentru purificarea aerului, unde s-a dovedit ca elimina o cantitate considerabila de toxine din mediu.

O alta asemanare cu alte dracene este ca frunzele de jos vor incepe sa devina galbene si sa cada, ceea ce este un lucru normal. Pierde unele frunze pentru a creste altele noi. 

Ingrijire Dracena Song of India 

 

Temperatura: temperaturile ideale sunt cuprinse intre 15 grade Celsius si 27 grade Celsius. Temperaturile sub 12 grade Celsius pot dauna plantei. Evitati sa asezati planta in apropierea curentilor reci. 

Necesar lumina: Se recomanda un loc puternic luminat, fara lumina directa a soarelui. O cantitate mica de soare primita in prima parte a zilei sau seara nu influenteaza negativ dezvoltarea plantei.  

Necesar apa: e nevoie de o cantitate moderata de apa. Pamantul trebuie sa se usuce usor intre doua udari iar iarna se reduce considerabil cantitatea de apa. Udarea excesiva poate duce la pierderea plantei. 

Tipul de sol: un amestec de pamant cu drenaj bun. Amestecul de pamant pentru palmieri si plante verzi e ideal pentru dracene. 

Inmultire: prin butasi. 

Tundere: Dupa o anumita perioada frunzele de la baza se ingalbenesc si e normal. Indepartati frunzele inferioare care incep sa se ingalbeneasca. De asemenea, frunzele se pot curata cu apa cu ajutorul unui burete umed. In acest fel o sa arate mai atractiv.

  

Nota: Vasul decorativ nu este inclus în pret.

La calcularea inaltimii produsului se ia în considerare si ghiveciul plantei.

Informatii produs

Cod MAG-1543
Denumire Dracaena reflexa
Tip Perena
Inflorescenta Da
Culoare flori Alb
Necesar lumina moderat
Aspect Arbore
Dimensiuni livrare Inaltime: 100.00 cm
Diametru: 24.00 cm
Inaltimea la maturitate (cm) 250.00